2777
2789
عنوان

راه پولداری چیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب معلومه

مهارتت رو ۳ برابر کن

همه چیز اول به مهارته 

ببین تو چی قوی هستی همون رو راهی کن برای پول درآوردن.من دوستی داشتم بشدت رفیق باز و اهل تفریح و بازی و بگو بخند.ولی تلاش هیچی.فکر میکردم هیچ کار نمیتونه  بکنه ولی از همین خصوصیتش پول در آورد.رفت تو کار نتورک

یه هم دانشگاهی دیگه داشتم عاشق لاک و رنگ. انصافا هم خوب لاک میزد هر دفعه یک مدل و رنگ جدید .رشتش کامپیوتر بود.تو اینترنت ویدئو دید یاد گرفت و رفت شد ناخنکار حرفه ای الانم خیلی معروفه و درامدشم خوبه

یا شوهر دوستم رشتش عربی بود عاشق کارهای عملی.سر خونه خودشون که بالا سر کارگر ها بود دید خوبه دوست داره این مدیریت رو.کم کم ادامه داد و الان یه پیمانکار موفق

اگر بیکاری بشین مهارت هات چیزهایی که توش خوبی رو بنویس و انتخاب کن که ازش کسی درآمد کنی

اگر شاغلی مهارت هات رو افزایش بده تو زمینه شغلت

تاحدودی

اگه موافق باشي، پيشرفت رو بخواي با يك سرمايه خيلييي كم ميتوني شروع كني و درامد خيلي خوب داشته باشي 

تحقيق كن

تو اينترنت سرچ كن 

بعد اگه خواستي من شركتم رو ميتونم بهت معرفي كنم 

من خودم يه زنم يه بچه ١١ ماهه دارم  هم شوهر داري هم بچه داري هم مهمون داري هم گردش و تفريح&nb ...

کدوم شرکت

اخه بادران و پنبه ریز و اینا به درد نمیخوره 

ولی دوستم تلفیق هنر میره خیلی راضیه 

شما کجا