2777
2789
عنوان

راه پولداری چیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 47 پست
ما اصطلاحا بهش ميگيم تلفيق عشق و زندگي 😍 آره خودشه 

حالا انقدر هم دیگه نه

ولی خب درامددش خوبه فقط اینشو قبول ندارم که دختر پسرا خیلی راحت میزن خونه هم و جنگل و اینا واسه جلسات.حد و مرز هم ندارن یه جوری با همکارش گرم میگیره که من بهم بر میخوره چه برسه شوهرش

شهر شما هم همینه؟

در ایران اگه کسی بخاد پول دار بشه دوتا راه داره یکی ملک هست که خیلی بستگی به شانس داره خ دنون به ادمهای دور و برتون نگاه کنید مفهمید یکی از راه تقلب یعنی هر شغلی که بشه توش تقلب کرد مابقی کارها نیاز به زمان دارخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ایران اگه کسی بخاد پول دار بشه دوتا راه داره یکی ملک هست که خیلی بستگی به شانس داره خ دنون به ادم ...

تو جمع مون هم مرد داريم

اما در حضور همسرم 

و حتي اگه ايشون نباشه هم خيلي رسمي و محترمانه 

نه والا ما كافه گالري داريم قرار هامون رو اونجا ميذاريم شما كدوم شهري ؟

ساری

اصلا یه وضعی نمیدونی با چندتا پسر بلند میشن میرن جنگل کباب درست میکنن و خوش میگذرونن بعد میگه جلسه بودم

یا مثلا برا همکار متاهلش تولد میگیرن تو خونه یکیشون دیروقت شب بعد مرده میگه من زیاد نمیتونم بمونم خانومم منتظره مسخرش میکنن زن ذلیله

یا یه دختره هست تو گروهشان پدرش نمیزاره با این وضع پیزا هستن بیاد جلسات اینجوری که خیلی هست نمیاد میگه بابام ناراحت میشه کلی بهش حرف میزنن

دلم برا نامزدش میسوزه 

تو جمع مون هم مرد داريم اما در حضور همسرم  و حتي اگه ايشون نباشه هم خيلي رسمي و محترمانه  ...

من تو جمعتون نیستم عنوان رو خوندم جوابمو دادم رفتم بیرون متن پایین رو متوجه نشدم متاسفانه

چي رو توضيح بدم ؟؟ با بازاريابي شبكه اي آشنايي نداري ؟

خب من الان دو صغحه رو خوندم بله من کاملا بهدنتورک  اشنام دیروز یه اتفاق جالبی در این رابطه افتاد ما کارمون صنعتی هستش و خانوادگی یه تیم ورک هستیم که در شهرک صنعتی  یک کار کاملا شیک و لاکچربی داذم پنج روز هفته رو بخاطر مدیزیت زمان در محل کارگاه یک سوییت شیک داریم وزندگی میکنیم دیروز دختر وپسر من بایکی از این شرکتهای نت ورکی قرار داشتن که یه مغازه هم داشتن خیلی کوچک بود به عمق 1/5 متر و محو کار ما بودن وقتی داشتن راجع به کار خودشون صحبت میکردن از هزبنه سایتشون و بالا نگه داشتن او صحبت میکردن که دخترم گفت ما  بافروشگاهی داربم میکنیم که بیست مبلبارد قبمتشه کاشی به کاشی اون هزینه است این جوری به ما منت ننیراره بعدشما صحبت از چی میکنید البته دختر من یک بازار یاب  حرفه ای هستش و میدونه کخ نت ورک پاقعا چه ارزشی دلذخ که تدم لا کمتربن هزینه پر باشه ولی در ادامه در مورد پول دار شدن من به نظری داذم که براتون میگم. 

خب من الان دو صغحه رو خوندم بله من کاملا بهدنتورک  اشنام دیروز یه اتفاق جالبی در این رابطه افتا ...

من برای خانمها از یک منبعی تو شاید پانصد زمینه طرح های خانگی دارم که بروز ولی نمیتومم مستقیم در اختیار بزارم وشرایط ارتباط هم میسر نیست و الا خیلی دوست دارم اینهارو در اختیارشون بزارم و ما کار دسته جمعی رو بلد نیستیم والا میشد لا تقسیم بندی شهرها بصورت خاصی همو اداره کنند و در قالب یک برند در کل کشورفعالیت استانی داشته باشن که این نیاز به دانش ، اعتماد ، وخیلی نسایل دیگه داره که در ایران امکانش نیست و یکی از علتهاش کلاه بردلری ولی کیانی هستن مانند استارتر که خب واقعا علاقه دا رن در زتدگیشون موثر باشن و حیفه که حتی بصورت فردی هم که شد زمینه فعالیت براشون نباشه یا این دختر خانم بنام دختر دربام که چقدر مسلط و مطالعه شده راجع به مشاغل صحبت میکنه ادم لذت میبره یا خود شما که با همسرتون کار میکنید

خب چ جور طرحي ؟؟ چقد مهارت؟ چقدر دانش ؟ چقدر زمان؟ چقدر سرمايه گذاري؟

من ذتجع به کارهایی که خانمها در متزل بتونن انجام بدن دارم صحبت میکنم و دسته بندی های مختلف دلره یعنی اینکه تگه در یه استان چند خانم دارن راجع به به تولید خاص فعالیت میکنن اگه بخان وارد فروش هم بشن اون کار دبگه بدرد نمیخوره اونرو بسپرن به بخش بازاریابی ونتورکها وبخش دبگری هم همینطور و طی یک فرمول ساده از هم منفک باشن سود خودسونو ببرن ولی تحت یک برند وشما خودتون بهتر میدونید که ابن برند فروش رو چقدر اسان میکنه کار شما نتورکهارو چقدر در فروش تسریع میکنه بعد بخش اموزش مثلا بدلیجات با مواد اپوکسی هستش و محصولات با پارچه های نمدی و خیلی این کارها که سرمایه های چندانی هم نمیخاد ولی این کار تو ابتدا خیلی کار دشواریه ولی شما که نتورک هستین له شما به پیشنهادی دارم اجازه بدین