2777
2789

ایشون پرفسور یوشینوری اُسومی، دانشمند ژاپنی است که سال 2016 برنده جایزه نوبل شد.

می دونید کشف ایشون چی بوده؟

مکانیسم اتوفاژی یا خودخواری سلولی، تخریب و بازیافت اجزا سلول توسط خود سلول است

که در هنگام روزه گرفتن و گرسنگی طولانی رخ میده.

درواقع وقتی انسان بیش از مثلا 8 ساعت گرسنه می‌مونه سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و توده‌های مستعد سرطان تغذیه می‌کنن

اثبات شده که این اتوفاژی، بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان رو متوقف و حتی در مواردی درمان میکند!

لینک منابع :

https://fa.euronews.com/2016/10/03/the-nobel-prize-for-medicine-2016

تاثیر روزه در توقف سرطان :

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اون وقت یکی تو روز عادی چیزی نمیخوره چرا میگن واسه بدنت ضرر داره و زخم معده میگیری و ازاین حرفا؟؟؟

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

اتوفاژی هیچ ربطی به روزه داری نداره    همین جور هر کسی هر چیزی می‌خواد می‌نویسه. 

روزه داری خیلی هم خوبه. روزه نماز همه هم قبول!! ولی چرت و پرت پخش نکنیم.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
بعد اون وقت یکی تو روز عادی چیزی نمیخوره چرا میگن واسه بدنت ضرر داره و زخم معده میگیری و ازاین حرفا؟ ...

چون با اصول باید غذا بخوری دیگه ینی سحری حتما باید بخوری افطار بخوری اب کافی هم همینطور

یه چیز دیگم هست واسه شجاعت و جسارت هست که همه ما لازم داریم تازگیا 

اونم خوردن شیش تا زیتون با یک انجیره 

البته میگن شایعه هست و منظور خوردنشون نیست چیز دیگس 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖