الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۶ هفته و ۳ روزمه امروز از صبح درد واژن دارم یه درد خفیف ولی اعصاب خورد کن 😭😭😭
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
مردا؟؟؟؟؟ تو مشکلات بارداری؟ والله ما خیلی چیزای بدتر اینجا دیدیم. این یک اصطلاح پزشکیه و واژه ی مناسب تری براش پیدا نکردم. ممنون میشم شما پیشنهادتونو برای لغت جایگزین بگین
مردا؟؟؟؟؟ تو مشکلات بارداری؟ والله ما خیلی چیزای بدتر اینجا دیدیم. این یک اصطلاح پزشکیه و واژه ی منا ...
نگفتم لغت جایگزین بزارین جاش گفتم عنوانو سر بسته نگه دارید. مردا بله تو این سایت زنونه پلاسن نمونش یکم قبلتر از شما تاپیک زدن گفتن فقط آقایون بیان تعدادشون خیلی بالا بود. من نظرمو گفتم هرجور دوس دارین