من بهت چنتا فوت کوزه گری میگم تو هیچ کتابی پیدا نمیکنی
قلق پف کردنش اینکه سیب زمینی رو حرارت ملایم حسابی ابپز بشه حرارت تند سیبزمینی قاچ میخوره و کم پوف میشه
بعد باید آروم وقتی دماش کمی پایین اومد نه داغ نه سر رنده متوسط بزنی موقع رنده زدن با قاشق لهش نکن یا فشارش نده بزار هوا توش بمونه
بعد تو کاسه جدا تخم نرغو هم بزن حجم تخم مرغم باید زیاد باشه برا دوتا یسیب زمینی متوسط سه تا تخم مرغ بزن
بعد تخم مرغ زده شده رو با چنگال آروم به سبب زمینیت اضافه کن خیلی هم نزن که خواش بیاد بیرون فقط هم به یک جهت هم بزن نه دو جهت
اینقدر هم بزن که موادت گوله نباشه
تو روغن نسبتا داغ بینداز مایتو و حرارت ماهی تابه ات متوسط روبه زباد باشع