2777
2789
عنوان

یعنی بین این همه آدم کسی نیست که آشپزی بلد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 85 پست

من از زن داداشم یاد گرفتم خیلی ترد و خوشمزه میشه...

سیب زمینی را کامل بپز و پوست بگیر

وقتی داغه با گوشت کوب خوب بکوب چسبناک میشه

بعد یکی یکی تخم مرغ بزن و با گوشت کوب مخلوط کن انقد تخم مرغ بزن تا ی مایه سفت و چسبناک بت بده و وقتی میذاری تو ماهیتابه وا نره مثل سفتی خورش ماست مثلا

بعد نمک و زردچوبه بزن

روغن داغ داغ بشه 

قاشق قاشق بزار تو روغن اول شعله زیاد بعد متوسطش کن

خ خوشمزس

با سبزی خوردن و ماست عالیه

نوش جونت. التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهت چنتا فوت کوزه گری میگم تو هیچ کتابی پیدا نمیکنی

قلق پف کردنش اینکه سیب زمینی رو حرارت ملایم حسابی ابپز بشه  حرارت تند سیبزمینی قاچ میخوره و کم پوف میشه

بعد باید آروم وقتی دماش کمی پایین اومد نه داغ نه سر رنده متوسط بزنی  موقع رنده زدن با قاشق لهش نکن یا فشارش نده بزار هوا توش بمونه   

بعد تو کاسه جدا تخم نرغو هم بزن حجم تخم مرغم باید زیاد باشه برا دوتا یسیب زمینی متوسط سه تا تخم مرغ بزن

بعد تخم مرغ زده شده رو با چنگال آروم به سبب زمینیت اضافه کن خیلی هم نزن که خواش بیاد بیرون فقط هم به یک جهت هم بزن نه دو جهت

اینقدر هم بزن که موادت گوله نباشه

تو روغن نسبتا داغ بینداز مایتو  و  حرارت ماهی تابه ات متوسط روبه زباد باشع

نه عزیزم پفش مال بکین  پودره حتی توی کوکو سیب زمینی خام هم یه قاشق چایخوری بکینگ بزن پف میکنه و ...

خلاصه ک پیاز بد میکنه کوکو سیب زمینیو 😁

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
خلاصه ک پیاز بد میکنه کوکو سیب زمینیو 😁

خوب سلیقه ای دیگه من اگه یه پیاز درشت رنده نکنم شوهرم غذا رو نمیخوره ولی خودم از پیاز خوشم نمیاد😂

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
من بهت چنتا فوت کوزه گری میگم تو هیچ کتابی پیدا نمیکنی قلق پف کردنش اینکه سیب زمینی رو حرارت ...

مرسی عزیزم اینا رو هیچ جا ندیده بودم👍

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

من میپزم ترد و پفکی و خوشرنگ میشه اما خودمم نمیدونم چرا؟ کلا اشپزیم معرکه هست. اما نمیدونم چرا مثل ب ...

پیاز میزنی یا نه؟

هرچی تخم مرغش بیشتر باشه پفکی میشه.پیاز حتما بزن چون بوی تخم مرغ رو از بین میبره.موقعه درست کردنش خیلی نازک نذار تو تابه یکم ضخامتش زیاد باشه ولی نه در اون حد ضخیم باشه ک انگار بشه دمپایی ابری😀😜

هرچی تخم مرغش بیشتر باشه پفکی میشه.پیاز حتما بزن چون بوی تخم مرغ رو از بین میبره.موقعه درست کردنش خی ...

مرسی عزیزم پس پیاز کم میزنم