2777
2789
عنوان

دلم گرفته امشبم با چطوری بمونم خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 48 پست

اگه مجبورشدی این یکی دوروز هم بمونی بمون و تحمل کن،سختم نگیرکه هرچی بیشترحساس بشی سخت تر میگذره به مادرشوهرتم موقع خواب بگو مامان من فکرمیکردم براتون دخترم نه عروس اماحرفی ک زدین یه جوری شدم!(با لحن اروم)ودوست ندارم مثه عروس و مادرشوهر باشیم😤

بعدکه خونه خودت رفتی به همسرت بگوبه فکربچه دارشدن هستم و به ارامش نیاز دارم☺️ و ترجیح میدم خونه خودم باشم وبرای اینکه حوصلم سرنره به کارهای خونه برسم.اگه تصمیم گرفتی خونه خودت بمونی هم ازکلماتی مثه حوصلم سررفت،نیستی،خسته شدم استفاده نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاببخشیدکارپیش اومدرفتم.خونه مستقل دارم ولی شوهرم اجازه نمی‌ده شب تنها بمونم هیچ جوره قبول نمیکنه الآنم ب بهانه کاربع زورراضیش کردم ک خونه مامانم بیشترباشم

نباشه روزی که نباشی...
مهران مدیری یه جمله قشنگ میگه(( هر چی بیشتر توضیح بدی ضعیف تر نشون میدی )) خواستی بری خونه مادرت یا ...

نمی‌گم یهومیگم مثلامیگه واکجاتازع اومدی یامن قول دادم جایی بریم ولی ازقبل ک میگم دیگه لازم نیست توضیح بدم دوساعت

نباشه روزی که نباشی...
اگه مجبورشدی این یکی دوروز هم بمونی بمون و تحمل کن،سختم نگیرکه هرچی بیشترحساس بشی سخت تر میگذره به م ...

آخه تازه ی ماهم نیس عروسی کردیم قرارنیس ب این زودیابچه دارشیم

نباشه روزی که نباشی...
ما یه مدت ماشینمونو فروختیم زاه خونمون تا محل کار همسرم دور بود واسه همین تو اون دوماهی که ماشینمونو ...

آخه مادرشوهر من نمی‌گم عالیه ولی بدم نیس خیلی سیاست داره مثلامیگه منم تنهام دلم تنگ میشه وفلان من واقعامیمونم چی بگم

نباشه روزی که نباشی...
کاری ک دوست داری رو انجام بده اما با سیاست باش و با مادر شوهرت بد حرف نزن سعی کن صب بری شب بیای اوای ...

من اصلا ی بارم بهشون بی احترامی نکردم

نباشه روزی که نباشی...
به شوهرت گفتی راحت نیستی اونجا؟ 

آره ولی همش میگه توهمش خونه مامانتی مگه ایناچیکارت کردن میری خونه بابات واسه من بده ما عروسی کردیم وفلان

نباشه روزی که نباشی...
زن بشین خونه خودت.بزار احتراما حفز شه.نهایت همه ده پانزده روز یک ماه حرصت میدن.بعد عادی میشه واسشون

من از خدامه بخداخسته شدم نمی‌خوام ازچشم بیفتم ولی شوهرم نمی‌فهمه میگه تنهانبایدبمونی 

نباشه روزی که نباشی...
آره ولی همش میگه توهمش خونه مامانتی مگه ایناچیکارت کردن میری خونه بابات واسه من بده ما عروسی کردیم و ...

مادر شوهر منم میگه همیشه خونه مامانتی چی میشه یه بارم بمون اینجا یه روز اونجا بودیم پدرشوهرم حالش بد شد دکتر اومد گف احتمال سکته قلبی هس شب هشیار باشین شوهرم گف بمونیم هر چقدر شوهرم مادرش خواهرش گف بمون قبول نکردم آورد منو گذاشت خونه مامانم برگشت وقتی دوتا دختر داره من چرا بمونم

برا مامان شدنم دعا کنین😢👪
مادر شوهر منم میگه همیشه خونه مامانتی چی میشه یه بارم بمون اینجا یه روز اونجا بودیم پدرشوهرم حالش بد ...

وای من توتون شرایط ب شوهرم میگفتم منوببرخونه مامانم منومیکشت خوشبحالت ب حرفت گوش میده

نباشه روزی که نباشی...
آخه مادرشوهر من نمی‌گم عالیه ولی بدم نیس خیلی سیاست داره مثلامیگه منم تنهام دلم تنگ میشه وفلان من وا ...

بگو خب منم دلم برای خانوادم تنگ میشه درکم کنید

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞