2777
2789

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنبیه زیاد جالب نیس اگ میتونی برو جای خوب لوله مجاری یه زنه رو اشتباهی دوخته بودن بیچاره نمیتونس ج ی ش کنه همه سروصدا میکردن دوباره میخواستن ببرنش اتاق عمل

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

من میخوام بیمارستان زینبیه انجام بدم فعلا مراحل اولیه هستم قیمتش نسبت به مادروکودک خیلی کمتر بود حدودا هفت تومن به من واسه دکتر صمصامی نوبت داد اگه اشتباه نکنم دکتر عمویی هم اونجا هست البته اونجا تیمی کار میکنن 

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند
من میخوام بیمارستان زینبیه انجام بدم فعلا مراحل اولیه هستم قیمتش نسبت به مادروکودک خیلی کمتر بود حدو ...

منظورم اینه ک ببین من پلی کیستیکم میخوام برم پیش دکتر عمویی میخواستم بپرسم اونجا منو پذیرش میکنن یا فقط اونجا ای وی اف و ای یو ای انجام میدن ؟

پسر نازم عاشقتم  

روزای دوشنبه وپنج شنبه باید بری اول میری پیش دکتر به سری سوال ازت میپرسم وبعد برا خودت وشوهرت آزمایش مینویسن من فعلا تو مرحله ازمایشم

من برا کارام قسمت ناباروری رفتم نمی‌دونم مورد اینجوری پذیرش میکنن یانه