2777
2789
عنوان

خونمو خلوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3708 بازدید | 35 پست

منم همین کار کرده بودم 

کلا من از اول از خونه شلوغ خوشم نمیومد 

ی اعتقادی هم دارم ی وسیله رو بخرم یا داشته باشم یا هدیه بدن اگه تا 1 سال استفاده نکنم یا مزارم جلو در یا میدم به بی بضاعت حتی نو نو باشه 

چون اگه تو اون یکسان استفادم نشده بعدا هم نخواهد شد

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

عنوان رو خوندم میخواستم بگم آدرس بده با بروبچ بیایم قلیون از من🤣🤣🤣🤣

دوسیب باشه ممنون

مادرم شماره نظام مهندسی ندارد ولی از من ویرانه با حرف هایش یک آدم نو میساز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن میره تواتاق لباسارو میاره وسط پزیرایی میریزه تازه راه افتاده به زور میکشتشون میاره خونمون مث جنگ زدهاست 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
منم یادمه دخترم که به دنیا اومد، خونم 86 متر بود، یه روز از صبح تا شب کلی وسیلههه رو بردم انباری یعن ...

خوش به حالتون که مامانتون اینقد به فکر خونتونه.من اگه بگم یه رنده خریدم مامانم باهام دعوا میکنه که میخواستی چیکار‌خودشم اصلا به وضع زندگیش نمیرسه همیشه حرف خانواده شوهر تو سرمه که میگن مامانت هیچی نداره

خیلی کار خوبی کردی.خطر کمتری بچه رو تهدید میکنه

اما خدایی خونه یکی میرید خیلی حواستون به بچه باشه چون خیلی چیزا براش تازست و همش میخواد دست بزنه

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
دخترمن میره تواتاق لباسارو میاره وسط پزیرایی میریزه تازه راه افتاده به زور میکشتشون میاره خونمون مث ...

بچه های منم از اینکارا زیاد میکردن 

وقتی خوابه در اتاق رو قفل کن بگو بابا باید بیاد بازش کنه  

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
منم یادمه دخترم که به دنیا اومد، خونم 86 متر بود، یه روز از صبح تا شب کلی وسیلههه رو بردم انباری یعن ...

منم قبلا واس همین جمع نمیکردم ایندفعه گفتم بدرک اگه بخوام همیشه به این نگاه کنم ک مردم چی فک میکنن به خودم ظلم کردم به کسی مربوط نیست مامانم همه چیز برام خریده ای کاش کم میخریدم 

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
بچه های منم از اینکارا زیاد میکردن  وقتی خوابه در اتاق رو قفل کن بگو بابا باید بیاد بازش کنه & ...

خخخخ دیگه حوصلم به کارای خونه نمیگشه اگه الان وضع زندگیموببینین هرکدومتون یه توسری بهم میزدین خودمم وسط پذیرایی دراز کشیدم

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
چیا رو جمع کردی

میز خاطره اتو پرس بزرگ.بخار شو وسایل دکوری و تزئینی وسایل کنسول میز عسلی کلا هرچیزی ک استفاده نداشت فوقش لازم شد از اتاق خواب برمیدارم باز میذارم

خوش به حالتون که مامانتون اینقد به فکر خونتونه.من اگه بگم یه رنده خریدم مامانم باهام دعوا میکنه که م ...

من اون روز به مامانم گفتم برم یه روفرشی بخرم لازمم میشه

بهم میگه آفرین تازه داری بزرگ میشی آدم باید همه چی داشته باشه 

درعوض یه زن عمو دارم فقط به اندازه خودشو بچه هاش دشک و بالش داره فکرکن هیچ کس خونش نمیره ۳تا هم عروس داره ولی هیچی نداره از لحاظ مالی عالی هستن ولی هیچی نمیخره 

مادرم شماره نظام مهندسی ندارد ولی از من ویرانه با حرف هایش یک آدم نو میساز
میز خاطره اتو پرس بزرگ.بخار شو وسایل دکوری و تزئینی وسایل کنسول میز عسلی کلا هرچیزی ک استفاده نداشت ...

پس حسابی خلوت کردی خونه رو. بهتر اینجوری وقت بیشتری داری.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
من اون روز به مامانم گفتم برم یه روفرشی بخرم لازمم میشه بهم میگه آفرین تازه داری بزرگ میشی آدم باید ...

خوش به حالتون.مامان من وقتی اومد خونه ام و دید روفرشی انداختم گفت که چی.بدم میاد از روفرشی جمعش کن.مامان من حتی وایتکس خریدن رو اسراف میدونه خیلی دلم پره شاید یه تاپیک بزنم سر این موضوع تا دوستام کمک کنن

عنوان رو خوندم میخواستم بگم آدرس بده با بروبچ بیایم قلیون از من🤣🤣🤣🤣

خهههههه بیاین قدمتون روچشم.از وقتی ک جمع کردم مهمون میاد خونم انقد خوشحال میشم قبلا هرکی میومد بچه هاشون میزدن خونه رو بهم میریختن به هر چیزی دست میزدن اعصالم بهم میریخت.بچه هاتونم بیارین خههههه

پس حسابی خلوت کردی خونه رو. بهتر اینجوری وقت بیشتری داری.

آره دیگه حالا راحت غذا میپزم اون یکی رو میبرم دستشویی این یکی رو شیر میدم استراحتم میکنم