2777
2789
عنوان

خونمو خلوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3707 بازدید | 35 پست
خوش به حالتون.مامان من وقتی اومد خونه ام و دید روفرشی انداختم گفت که چی.بدم میاد از روفرشی جمعش کن.م ...

ما خانوادگی بدمون میاد وسیله کم داشته باشیم مامان خودم الان تا ۳۰ نفر که بره خونش رختخواب داره شاید چیزی حدود ۵۰تا پتو داره 

من خودم الان هرچیزی که فکر کنم واسه زندگیم لازمه میخرم

مادرشوهرم اینجوری نیس اون فقط یه سری ملامین داره با چندتا چینی گل سرخ میگم میگه دختر که ندارم بعد از مردنم بدم به دختر همش گیر عروس میاد نمیخرم

مادرم شماره نظام مهندسی ندارد ولی از من ویرانه با حرف هایش یک آدم نو میساز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه حالا راحت غذا میپزم اون یکی رو میبرم دستشویی این یکی رو شیر میدم استراحتم میکنم

آخی چقدر زحمت میکشی واقعا..انشالله خدا سایَتو رو سرشون نگه داره 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

منم دقیقا همین کارو کردم اتاق دخترامو خلوت اسباب بازیاشونو یدست گذاشتم باقیشو جمع کردم هر بار میگن اسباب بازی بخر یکیشو درمیارم براشون تازگی داره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

واقعا خیلی خوشحال می‌شم می‌بینم خیلی‌ها دارن خودشون به این نتیجه می‌رسن. من هم خودم به این نتیجه رسیدم که هر چه وسیله کمتر آرامش آدم بیشتر. اینایی که خونه‌هاشون عین موزه است و فکر می‌کنند نشانه‌ی دارایی هست هم مسخره‌مون کنند. هیچ مشکلی نداره. تزئین خونه‌ی ما گلدون طبیعی هست و بس.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»