2777
2789
عنوان

دعوا سره هیچ و پوچ توی عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر من یه بی احترامی بزرگی به خانواده من کردند قبل از عروسی ،بعدا که به روشون آوردم گفتند ما رسممونه یه کاری کنیم دعوا درست بشه، شوهرم از خجالت و عصبانیت داشت میمرد چون از قبل بهش گفتم اینکارشون عمدیه و بی حرمتیه باهاشون همراهی نکن ولی باورش نمیشد

من فقط يادمه يه عروسي بود 

فاميل داماد دست ميزدن و ميخوندن نون و پنير اورديم دخترتونو برديم 

در همون طفوليت واسم بي معني بود يعني چي كه نون و پنير بيارن دختر ببرن😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

تنها شعری که یادمه تو پاتختی  یا تولدا موقع کادو باز کردن میخوندن  

دست شما درد نکنه 

چرا زحمت کشیدین 

چرابیشتر ندادین 

چرا ویلا ندادین 

کنار دریا ندادین 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
واییییییی خیلی باحال بود کاش عروسی من میخوندن😂😂😂😂😂😂مخصوصا کلم پیچو😂😂😂😂

😂😂

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
ما خودمون رسم نداشتیم اما فامیلای همسرم اصفهانی هستن زیاد دری وری خوندن

حتما مال منطقه خاصی از اصفهان بودن، خانواده شوهر منم که میگم رسمشونه دعوا درست کنند اهل یکی از مناطق اصفهانند در حالی که ما که اهل منطقه دیگه ای از اصفهانیم اصلا چنین چیزی نداریم ، اتفاقا موقع عقد و عروسی دو طرف به طور اغراق آمیزی احترام میذارن

مطمینی از خودت درنمیاری اینارو استارتر؟؟؟؟؟ پس فامیلای شما با همه فرق دارن از نطر سطح فرهنگ و ش خ ص ...

دوست عزیز من میگم اینا مال خیلی وقت پیشه مال نزدیک سی سال پیش بعدم مال اقوام دوره ولی بازم دلیل نمیشه راجع به کسی از نظر فرنگی نظر بدی البته ببخشیدا