شما هم بچه بودید میرفتید عروسی فامیلای عروس دوماد یه شعرهایی میخوندن که که دعوا میشد ؟؟؟مثلا بچه بودم یه جا سره اینکه خوندن آب دریا شوره مادر دوماد بیشعوره دعوا شد یه جا دیگه هم گفتند آی نعنا نعنا نعنا مادر عروس موند تنها:/ مامان بیچاره هم بغض میکرد ...یه جا که از هم مضحک تر بود میگفتن کوچه ها پیچ در پیچه مادر دوماد کلم پیچه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانواده شوهر من یه بی احترامی بزرگی به خانواده من کردند قبل از عروسی ،بعدا که به روشون آوردم گفتند ما رسممونه یه کاری کنیم دعوا درست بشه، شوهرم از خجالت و عصبانیت داشت میمرد چون از قبل بهش گفتم اینکارشون عمدیه و بی حرمتیه باهاشون همراهی نکن ولی باورش نمیشد
فاميل داماد دست ميزدن و ميخوندن نون و پنير اورديم دخترتونو برديم
در همون طفوليت واسم بي معني بود يعني چي كه نون و پنير بيارن دختر ببرن😂😂
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ما خودمون رسم نداشتیم اما فامیلای همسرم اصفهانی هستن زیاد دری وری خوندن
حتما مال منطقه خاصی از اصفهان بودن، خانواده شوهر منم که میگم رسمشونه دعوا درست کنند اهل یکی از مناطق اصفهانند در حالی که ما که اهل منطقه دیگه ای از اصفهانیم اصلا چنین چیزی نداریم ، اتفاقا موقع عقد و عروسی دو طرف به طور اغراق آمیزی احترام میذارن