2777
2789

سلام خانوما و دوستاي عزيزم . كسي خانم دكتر هديه ثقفي متخصص زنان و زايمان و ميشناسه ؟ تبحر ايشون در امر زايمان چقدره ؟ متاسفانه تو قزوين خيلي شناخته شده نيستن براي زايمان . ممنون ميشم نظر بديد .

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  
سلام من نميشناسم منم تاپيك زدم براي ابوترابي خانم من براي باردارشدن ميخوام ديدم كسي چيزي ننوشته گ ...

سلام عزيزم . ممنونم ازت . دوست من كه دوقلو باردار بود دكترش همين ابوترابيه خانم بود . خيلي ام از سزارينش راضي بود . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم . ممنونم ازت . دوست من كه دوقلو باردار بود دكترش همين ابوترابيه خانم بود . خيلي ام از سزا ...

بچه ها گفتن نازايي رو قبول نميكنه ميفرسته جاي ديگه 

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡

اما همين دكتر ثقفي و من شنيدم برا نازايي ازش خيلي راضي ان . ولي ميگم ديگه چون دكتر جوونيه خيلي شناخته شده نيست . 

راستي سوزان ناصري ام برا نازايي خيلي مراجع داره . پيش ان نرفتي عزيزم ؟؟؟؟ 

راستي سوزان ناصري ام برا نازايي خيلي مراجع داره . پيش ان نرفتي عزيزم ؟؟؟؟ 

رفتم پنج دوره لتروزل داد بدون امپول نتيجه نگرفتم منم ديگه نرفتم پيشش

يه مدت جهادرفتم وقتم ازدست رفت يه سال اخرشم iui نشدم

فعلا نميرم پيش كسي

مشكلم تنبليه

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
رفتم پنج دوره لتروزل داد بدون امپول نتيجه نگرفتم منم ديگه نرفتم پيشش يه مدت جهادرفتم وقتم ازدست رفت ...

عزيزم انشاله كه بزودي باردار ميشي . فقط استرس و نااميدي و از خودت دور كن . حالا يه سر به اين دكتر ثقفي بزن . مراجع برا ناباروري زياد داره . 

عزيزم انشاله كه بزودي باردار ميشي . فقط استرس و نااميدي و از خودت دور كن . حالا يه سر به اين دكتر ثق ...

من می خوام عمل لابیاپلاستی  با لیزر انجام بدم . تو قزوین نمیدونید کدوم متخصص زنان  این کار رو  با لیزر انجام میده؟

منم با لیزر انجام دادم خیلی راضی بودم

اره منم شنیدم با  لیزر خیلی بهتره خونریزی و درد  نداره به خاطره همین دنبال  یه  پزشکی هستم  که اینکار و  انجام بده . شما با لیزر  چند  وقت دوره درمانت  طول کشیبد ؟

اره منم شنیدم با  لیزر خیلی بهتره خونریزی و درد  نداره به خاطره همین دنبال  یه   ...

جلسه ای نیست کلا یه باره خوبیش این بود که بخیه نداشت دردو نمیفهمی چون بی حسی می زنه بخوای خودتم می تونی عملو نگاه کنی چون کلا تو 10 دقیقه انجام میدن

جلسه ای نیست کلا یه باره خوبیش این بود که بخیه نداشت دردو نمیفهمی چون بی حسی می زنه بخوای خودتم می ت ...

چه جالب. ببخشید شما هم ساکن قزوینی؟ میگن دکتر خوب خیلی تاثیر داره تو نتیجه درسته ؟؟ خیلیا می گن برو تهران عمل کن