2777
2789

از سختی هاش بگید از آسونی هاشم بگید! ؟ بچه بیقراریش بیشتر میشه ؟ به راهنمایتون احتیاج دارم  

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام بعد واکس 18ماهگیش بگیرم از شیر

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
منم دخترم دقیقا ۱۸ ماهش چرا میخوای از شبر بگیری

چون خودم بدنم ضعیفه هر چند وقت یکبار حالم بد میشه طوری که حتما باید برم دکتر تا خوب شم بعد یبوست شدید هم به خاطر شیر دهی دارم هرشب باید شربت بخورم دیگه خسته شدم چند تا از دکترا هم گفتن ازشیر بگیرش خیلی بهتر میشی 

من 14 ماهگی گرفتم البته پسرم خودش نخورد دیکه از موقعی غذا خور شد شیر خوردنش کم شد بعد از یکسالم تو روز اصلا نمیخورد فقط شب بود که دکتر گفت شیر شب خیلی بده اصلا نده و بگیرش منم شب که بیدار میشد آب بهش میدادم در کل راحت بود چون خودش نمیخواست

چون خودم بدنم ضعیفه هر چند وقت یکبار حالم بد میشه طوری که حتما باید برم دکتر تا خوب شم بعد یبوست شدی ...

آهان با این اوصاف از شیر بگیری بهتر

دختر من که فقط تو خواب شیر میخوره اونم شیر خودم نه شیر گاو

چه خوب 

اسونه نترس

البته برا من ك اينطور بود،چون كلا بچم خيلي كم خوراكه و كم شير ميخورد،در طول شب تا صبح همش ي بار شير ميخواست،بيدار ميشد هي ولي شير نميخواست لالايي ميگفتم ميخوابيد

در طول روز هم سرش رو گرم كردم سه روزه از سرش افتاد

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم
من 14 ماهگی گرفتم البته پسرم خودش نخورد دیکه از موقعی غذا خور شد شیر خوردنش کم شد بعد از یکسالم تو ر ...

دختر من با اینکه غذار خور هم هست ولی شیر خیلی میخوره مثلا تازه بهش غذا دادم بلافاصله شیر میخواد 😢

خوابشونم کم میشه ؟؟؟ مثلا دخترم صبح ها که بیار میشه اگه بهش شیر بدم دوباره میخوابه الان شیر بهش ندم نمیخوایه دیگه صبحا؟ یا بعد چند وقت خوب میشه ؟!