2777
2789
عنوان

دکتر هیربد بهنام

4511 بازدید | 14 پست

دوستان خواهشا نظرات واقعیتون بگید من می خوام جراحی بینی انجام بدم ، بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم نمونه کار دکتر هیربد بهنام خوبه کسی پیش ایشون جراحی بینی انجام داده ؟ راضی بوده ؟ من از رشت دارم میام تهران جراحی بینی انجام بدم خواهشا راهنماییم کنید

دکتر حسنانی هم خوبه به نظرم من نمونه عمل هاشو تو اینستا دیدم عالی بود

عزیزم دکتر حسنانی تحقیق کردم دربارش هم خیلی قیمتش گرون بود هم اینکه نمونه کارای گوشتیش من دوست نداشتم . مرسی از نظرت گل دختر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط از روی عکساشون تصمیم نگیر میگن فوتوشاپ کار میکنن برو خود مطب دکتر با کسایی عمل کردن صحبت کن و کار دکتر رو ببین

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
عزیزم دکتر حسنانی تحقیق کردم دربارش هم خیلی قیمتش گرون بود هم اینکه نمونه کارای گوشتیش من دوست نداشت ...

من حدودا ۷ سال پیش ، پیش هیربد بهنام  عمل کردم و اون موقع مثل الان خیلی پزشک نبود که ادم تحقق کنه  ، خیلی هم راضی هستم. کلا میدونه باید چی کار کنه و متناسب با صورتت عملت میکنه ،یعنی تو مطبش که بری کسایی که عمل کردن پیشش بینی هاشون اصلا شبیه هم نیست . واقعا هم تمیز کار کرد ، خیلی طبیعی و دقیق و چیزی که اون موقع گفت این بود که بینی بعد از ۳ سال تو صورت جا میوفته و بعد از سال اگه فکر کردی راضی نیستی بیا برات مجانی دوباره عمل میکنم. واقعا هم درست بود ، البته بگم شلوغی مطبش خیلی رو مخ منه از هر جای بگی بیمار داره مطبش کلی شلوغه 

فقط از روی عکساشون تصمیم نگیر میگن فوتوشاپ کار میکنن برو خود مطب دکتر با کسایی عمل کردن صحبت کن و کا ...

اره خیلی می ترسم من از اینکه همش فتوشاپ باشه یه دکتر انتخاب کردم کلی نمونه کاراش خوب بود رفتم مطبش دیدم یا خدا چقدر شاکی داره اما توی همین نی نی سایت از دکتر هیربد بهنام دیدم مثبت نوشتن تصمیم گرفتم تاپیک بزنم ببینم نظرات دربارش چیه نمونه کاراش که خیلی به دلم نشسته

من اینستاش دارم می خوای بهت بدم بری فیلم هاش ببینی ، فیلم ها رو که نمی تونن فتوشاپ کنند 

عزیزم منظورت اینه ایدیش  DR.hirbodbehnamT من دارمش ، از دکتر بهنام مطمئنم اما یکم استرس دارم چون راهم دوره زیاد نمی تونم برم مطبش سر بزنم اما توی یکی از همین تاپیک های نی نی سایت باهاش آشنا شدم می خواستم نظر بقیه رم بدونم