2777
2789
عنوان

پوست چرب و منافذ پوست

3582 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من ۲۶ سالمه اما منافذم خیلی بازه انقدباصابونای خشک شستم درعین حال ک منافذم بازه و جوش هم میزنه خشک و چروک دار هم شده راه حلی براش سراغ دارین؟فعلا ژل اون گرفتم و استفاده میکنم انقدجوش میزنم ک سالهاست جز اکتی پور هیچی نمیزنم و حتی بند ووکس نمیندازم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
Golnishan
1
100%
Hy
0
0%

به صورتت آبرسان بزن

منم پوستم خشكه ولي مرطوب كننده هر مرطوب كننده اي نميتونم بزنم چون جوش ميزنم

گاهي يدونه هم آنتي بيوتيك ميخورم هم پوستم بهاطر آبرسان مرطوب شده هم جوش نيمزنم بخاطر آنتي بيوتيك

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی ب من گفتن سفیدآب خیلی تاثیر داره میخام استفاده کنم..خشک ک خوبه من انقدر صورتم چربه ک هروقت ...

سفید آب من میزنم به چرب صورتم تتثیری نداره ولی صورتو خیلی قشنگ میکنه پیلینگ میکنه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

برا جوش صورتت خاکشیر و عرق کاسنی و شاطر رو روزی سه بار بخور یک بار ناشتا کبد رو پاکسازی میکنم

گرمی اصلا نخور

صورتت رو با صابون زیاد نشور پوستت خشک میشه

صورتت رو با ژل آلوورا طبیعی مرطوب با شامپو بچه بشور با ویتامین E که میتوانی یک ورق رو از داروخانه تهیه کنی 5 تومنه تقویت کن

با روغن زیتون یا کنجد ماساژ بده که پوستت احیا بشه

جوش ها رو اصلا دستکاری نکن

سه بار آبلیموی تازه رو رو جوش ها بزن

محصولات شیمیایی زیاد استفاده نکن پوستت حساس میشه

تو الان باید پوستت رو احیا کنی

خاکشیر و ...که گفتم حتما و حتما بخور بعد 1 ماه تا دو 2 ماه نتیجه اش رو مبنی

چربی فست فود شیرینی هم نخور باید حوصله کنیامیدوارم مشکل حل بشه و برام دعا کنی

به صورتت آبرسان بزن منم پوستم خشكه ولي مرطوب كننده هر مرطوب كننده اي نميتونم بزنم چون جوش ميزنم گا ...

ممنونم عزیزم چه مرطوب کننده ای استفاده میکنی من تونر اون گرفتم سیاه میکنه فایده ای هم نداشت قبلشم این ژل دیفرین خارجی گرفتم صورتم داغون شد

برا جوش صورتت خاکشیر و عرق کاسنی و شاطر رو روزی سه بار بخور یک بار ناشتا کبد رو پاکسازی میکنم گرمی ...

ممنونم عزیزم امیدوارم هر آرزویی که تو دلته رو به چشم ببینی.اما سردی واقعا دل درد میاره ها

سلام  اول از همه صابون از شوینده هاتون پاک کنید. منافذ بازتون در کدوم قسمته و اینکه چین چروک ...

سلام وقت بخیر ممنونم.الان از ژل اون استفاده میکنم.قبلا که نوباکتر و دیفرین زدم این چروک هاایجادشد.پیشونی و زیر چشم.منافذباز رو گونه هامه.بنظرتون برم میکرونیلدینگ؟