2777
2789
به نام خدا همسر ندارم بنابراین یه موز برمیدارم و میرم 

فقط یه دونه هاااااا

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

من شبا که می‌خواد بخوابه اگه پشتشو بکنه بهم انگشتای ‌پاهام که همیشه خدا سرد هستن رو از پشت میکنم تو شلوارش اونم یهو میپره هوا ، یا با پام کش شلوارشو انقد کش میدم بعد یهو ول میکنم محکم میخوره به پشتش ، خیلی حال میده ، تا اون باشه به من پشت نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جات خالی من همین الان کلییی عشوه اومدم😁 ولی این چیز ها عملیه به حرفو گفتن نیست که بگیم این کار ...

جاش پیش تو و شوهرت خالی بود خخ

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

من در کل شاد و پر انرژیم با شوهرمم خوبم ولی مادر شوهرم همش فکر میکنه شوهرم از من‌حساب میبره و زن ذلیله یبار  گف فلان کارو کن ب خنده بهش گفتم‌نه شوهرم اجازه نمیده تو جمع فامیل شوهرم بودیم با خنده گف عروسم روزی سه بار پسرمو میزنه حالا میگم پاشو فلان کارو کن میگه اجازه نمیده خخخخ نمیدونم چرا حسش اینه 

نه یکی واسه افطار یکی سحر گناه دارم خوب    

نه کم میاد یه دونه بردار نصفشو افطار نصفشم سحر بخور بقیم هستناااا

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی