2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرمو تو یکماهگی دکتر قلب وچشم پزشک وگوش حلق بینی بردم واسه چکاپ😐همسرم میگفت والا مریضی تو😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من 1 ماهگی بردم طی 2 هفته  2 بار چک کردن. چون یه کم زود اومده بود اجباری فرستادنم.چطوری نگاه کرد؟  با قطره ریختن ته چشمشو نگاه کرد؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من 1 ماهگی بردم طی 2 هفته  2 بار چک کردن. چون یه کم زود اومده بود اجباری فرستادنم.چطوری نگاه کر ...

اره گریه کرد بعدش یکم اروم شد با چراغ نگاه کرد بعدشم درازش کردن که تو چشمشو ببینه نزاشت

دخترم دو ماه و هفت روزه هست نبردمش.چه علائمی ببینیم باید به دکتر مراجعه کنیم ؟

میگن تو سه ماه باید مادر پدرمو نگاه کنه و بشناسه و راه میری با چشمش دنبالت کنه پسر من نمیکرد 

بردمش

سلام عزیزم.دختر منم مشکل پسر شما رو داشت که خداروشکر رو به بهبودیه..الان دختر من پنج ماهشه..من چشم پزشک بردم..فوق تخصص غدد بردم.. آزمایشات کامل متابولیک انجام دادم.. فوق تخصص مغز و اعصاب بردم.. نگرانیاتو درک میکنم چون خودمم این مشکل رو داشتم..ولی خداروشکر تمام معایناتش خوب بودن..من خیلی با دخترم کار کردم مدام باهاش بازی کردم نمیتونم بگم صددرصد ولی میشه گفت پنجاه درصد بهتر شده