2777
2789

یکی از دوستام تعریف کرد داداشش دید یه دختر جونی رو که همراه خواهرش بود دختر رو دزدیدن چندنفر😢😢😢خواهرش خودشو میزد از ناراحتی خدا به سرکسی نیاره

وایی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من از این بدترشو برا دختر دوست بابام اتفاق افتاد از اون موقه به بعد خانوادم نذاشتن تنها تا دم خونمونم برم موندم چجوری قراره برم دانشگاه 

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
یه دختره رو از دست دوس پسرش داشتن میدزدیدن چند تا پسر بودن

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

دوست بابام تاکسی داره تعریف کرده بود ک دوتا دختر پیشش رفته بودن راهنمایی خواستن.گفته بودن خواهریم سوار تاکسی شدیم بجز راننده یا اقا دیگم جلود بوده.راننده تاکسی گفته بود حال این عاقا بده اگه اجازه بدید اول اینو برسونم بیمارستان.اینام گفته بودن اشکال نداره.متاسفانه بیمارستان شهرمون اخر شهره بعد راننده بیمارستانو رد کرده اینام هی جیغ داد کرده بودن تو سروکله راننده زده بودن یه ماشین ک از روبرو اومده بود دیده بود فهمیده بود خلاصه نجاتشون داده بود

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎