2777
2789

سوال اول اینکه عکس هایی که ازاینترنت دانلود میکنیم ایا توسایز هایی که مامیخواییم چاپ میشه؟ بدون ازبین رفتن کیفیت عکس وپاک شدن قسمت هایی ازعکس فقط سایزش تغییر کنه...(منظور رورسوندم؟😅)

سوال دومم اینکه چه حرفه ای این عکس هارو روی پارچه یامقواچاپ رنگی میکنه؟؟؟(شاید سوالام ساده باشه ولی واقعا اطلاعاتم کمه)

سوال اول  ندونم 

سوال دوم ندونم😬

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال اولت جوابش اینه ک بله توی هرسایزی بخوای چاپ میشه اگه کیفیت عکس توی اینترنت خوب باشه توی سایز بزرگ زیاد کیفیتشو از دست نمیده اما کلا توی سایز بزرگ کیفیت اولیه رو ممکنه نداشته باشه اما خیلی بد نمیشه هیچیشم حذف نمیشه همون عکس کامل سایزش تغییر میکنه.

سوال دومتم این مغازه هایی ک سر درشون نوشته چاپ بنر یا چاپ رنگی. اسم دقیق حرفه اش رو نمیدونم.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

شوهرم از این جور چیزها سرش میشه فعلا خوابه

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

اره هرسایزی بخوای میشه

اما بستگی به کیفیت داره

باید فول اچ دی دانلود کنی که کیفیت داره

سوال2: خدمات کامپیوتری ها انجام میدن خودشون سفارش میگیرن اگه جاشو نداشته بازن سفارشو میدن بازار از اونجا میگیرن