2777
2789
عنوان

ترس از رانندگي

216 بازدید | 18 پست

بچه ها من گواهينامه گرفتم چند وقته ولي نميدونم چرا همش ميترسم ك تصادف كنم موقعي ك با مربي مينشستم استرس نداشتم عالي همه چي ولي موقعي ك شوهرم بغل دستمه خراب ميكنم نميدونم چجور دست فرمونم عالي شه ترسم بريزه كه رو خودشو ننشو كم كنم🤔😑

وقتی پشت فرمون نشستی فقط خودشو ننشو بیار تو ذهنت که الان کنارت نشستن دارن میگن تو هیچی نیستی توام پاتو بزار رو گاز هی برون بگو جیگرتونو در میارم به حق علی  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پشت فرمون نشستی فقط خودشو ننشو بیار تو ذهنت که الان کنارت نشستن دارن میگن تو هیچی نیستی توام پا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

فقط با تمرین اوکی و روون میشه دستت سعی کن با ترست مقابله کنی خدایی نکرده اگر تصادفم کنی عیبی نداره بالاخره باید از یه جایی یاد بگیری نترس

پیش شوهرت نشین تنها بشین 

باید زیاد تمرین کنی  منم ده دوازده ساله گواهینامه دارم ولی تازه دارم یواش یواش میشینم‌ پشت فرم ...

من و خواهرشوهرم با هم گواهينامه گرفتيم اون اينقد ماشين باباشو تركوند تا ياد گرفت ولي شوهر من تا ميشينم اينقد غر ميزنه ك كلا خراب ميكنم

منم خيلي ميترسم ميدوني چرا البته ببخشيدا ولي واقعا ايرانيا فرهنگ رانندگيشون پايين تو داري راه خودتو ميري ولي ماشين كه ميپيچه جلوت بوق ميزنن اذيتت ميكنن تو لاين خودشون نميرن ...كلا ادم پشيمون ميشه پشت فرمون بشينه 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
فقط با تمرین اوکی و روون میشه دستت سعی کن با ترست مقابله کنی خدایی نکرده اگر تصادفم کنی عیبی نداره ب ...

تنهايي ماشين نميده خواهرش اينقد تصادف كرد تا ياد گرفت بعد ميگه اون خدايي رانندست بعد من😑

منم سال ۹۱ گرفتم

و همزمان رفتم سرکار

ازبس تصادفی درب و داغون و بعدشم چندمورد فوت براثر تصادف دیدم دیگه واقعا نمیتونم بشینم پشت فرمون

خیلی رانندگی دوست داشتم اما نمیدونم با این ترس باید چیکارکنم

درحدیه که فشارم میفته ضعف میکنم وقتی میشینم پشت ماشین!

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
من و خواهرشوهرم با هم گواهينامه گرفتيم اون اينقد ماشين باباشو تركوند تا ياد گرفت ولي شوهر من تا ميشي ...

خب همین که یکی پیش آدم میشینه همش میگه اینجوری کن اون جوری نکن آدم خوب میشه 

من با زن داداشم میرم جایی هم که میترسم اون شیرم میکنه میگه نترس برو منم میرم ترسم می ریزه البته فعلا جاهای خلوت میرم

مرسی خداجونم❤
تنهايي ماشين نميده خواهرش اينقد تصادف كرد تا ياد گرفت بعد ميگه اون خدايي رانندست بعد من😑

خودت بردار ماشینو یا از خانواده خودت ماشین بگیر یا اگر پس انداز داری خودت بخر