2777
2789
عنوان

ورم غدد لنفاوی گردن بچها

2459 بازدید | 9 پست

گلودرد پسرم خوب شده ولی ورم های غدد لنفاوی  گردنش هنوز هست البته یه مقدار کوچیک شده ولی هنوز هم پیداس چکارکنم کسی هست چیزی میدونه کمک کنه

گلم منم دوتا بچهام هم اینطور بودن وهستن حتی رفتم ازشون ازمایش خون گرفتم دکترش گفت هیچ اشکالی نداره اصلا ضرری نداره...ولی گفت اگه بزرگتر شدن دوباره بیار ببینمش ولی خداروشکر از بدو تولدش تاالان ک ۵سالشه همون اندازه مونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منم دوتا بچهام هم اینطور بودن وهستن حتی رفتم ازشون ازمایش خون گرفتم دکترش گفت هیچ اشکالی ن ...

سلام میدونم تاپیک ماله خیلی وقت پیشه 

منم پسرم از دو سالگی زیر گردنش ورم کرده البته تغییر سایز نداده 

دکتر و ازمایش و سونو بردم اما من هنوزم نگرانم

تروخدا ماله بچه های شما چندساله دارن 

چند سالشونه 

هنوزم دارن؟

سلام خانم خوبین ؟

پسر منم مثل پسر شما شده. تو دو ماه اخیر دوبار سر ما خورده این سری بعد از اینکه خوب شد سمت چپ گلوش زیر کوشش غدد لنفاویش کمی بزرگ شد. دکتر گفت مهم نیست خودش خوب میشه. اما من نگرانم. پسر شما چرخش خوب شد؟