2777
2789
عنوان

پشيمونم که بله گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 76 پست

یکم فک کن ببین تو خودت چه دستوراتی به نامزدت دادی فلان جا نرو با اون حرف نزن اینو نپوش حالا تا مردامون اعتراضی کنن میخوریمشون میگیم زنجیر شد زندگیم زندون شد😒 زندگی مشترک اینه عزیزم دو طرف بخاطر هم از بعضی علایقشون و خواسته هاشون باید بگذرن. 

تظاهر میکنم به زندگی کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه با کشیک بيمارستان و اون دوره رزیدنت دنم مشکل نداره اما چند شب پیش گفت دوست ندارم در آینده تو کار ...

عزيزم هيچ پزشكي اينو نميگه چون خودش ميدونه چقدر زحمت كشيدي،به نظرم يه چيزي گفته شما جدي گرفتيد

منم دندانپزشكم و درامد همسرم خيلي بيشتر از خودمه يه وقتايي ميگه ديگه كار نكن و فلان كه به خاطر خودم ميگه منم خيلي راحت ميگم كار نكنم ميميرم☺️

خوب شما یه لحظه خودتون جای من بذارید من دوسال پشت کنکور بود الان 22 سالمه ترم پزشکیم این همه تلاش وقت و واقعا نميشه درک کرد و حتی پذیرفت یکی راحت بگه نمیخوام بیرون از خونه کار کنی 

زورنگفته خیلی عادیه رفتارش زن تنهانصف شب تواین زمونه خراب کهبه سگم رحم نمیکنن بره بیرون؟؟بالاخره شوه ...

خب یکی یه جوری میگه به دل آدم میشینه، یکی زور میگه اینا فرق داره، اگه ناامن بود قبلش 10 شب نمیرفت باشگاه، خانواده ش مسلما بیشتر نگرانشن تا نامزدش، محدود کردن بی منطق واقعا واسه کسی که شخصیتش مستقله عذاب آوره

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

اول با ارامش و بدون دعوا باهاش راجب مشکلت صحبت کن حرفای اونو هم بشنو

بعد اگ هیچ کدوم نتونستید همو قانع کنید بهش بگو نمیتونی کنار بیای

اگ دلت راضی نشه یا الان مطلقه میشی یا چن سال دیگ یا یه زندگی اجباری و بی احساس خواهی داشت

در ضمن من زیاد اطلاعی ندارم ولی بنظرم میاد اگ باکره باشی اسمش تو شناسنامت نمیمونه و خب اینطوری توضیحش برای فرد بعدی تو زندگیت راحت تر خواهد بود

مارو دور ننداز  

بنظرم مشکلم از اونجایی شرو شد که راحت برا دعوا نشدن هر چی گفت گفتم چشم ميگفت این طور نپوش بخاطرش رعایت میکردم گفت با پسرا نخند ببینید واقعا خیلی وقتا تو همه خانواده ها این طوره که میشینن دور هم با هم شوخی میکنن نامزدم قشنگ حرفاشون حفظ میکرد و ميگفت پسر داییت چرا این گفت تو چرا خندیدی و واقعا اینکارش رو مخم

دلارام جدی میگی؟؟؟ یعنی واقعا ممکنه فردا پس فردا پا پی نشه بشین تو خونه  این مشکلاتم فقط بخشی ...

خب اينو جدي باهاش حرف بزن،فوقش اگه مشكلات ديگه حل شد ازش تعهد محضري بگير برا اطمينان ولي واقعا بعيد ميدونم جدي بگه بيرون خونه كار نكن چون ميرفت زن خونه دار ميگرفت

بقيه رفتاراشم كه گفتي خودت بهتر تو جرياني ببين از روي علاقه ميگه يا دستوري و تعصبي

كلا باهاش حرف بزن و همه چيز رو شفاف كنيد

ممنونمalma ولی باش حرف زدم یک به دو نرسیده دعوا میکنه که تو الکی گفتی منو دوس داری من  هیچ وقت الکی نگفتم نميدونم چرا این طور فک میکنه منم اولا واقعا عاشقش بودم اما امشب که دوستام باهم رفتن کافه و من باشون نبودم گریم گرفت این چه بلایی بود سر خودم اوردم

نیکا خیلی ممنونم از کمکتات واقعا همین طور اگه نا امن بود خانوادم که نمیذاشتن  اوایل دلیل میوورد اما منراحت قبول کردم الان با حالت دستور میگه اینکار نکن اینکار بکن و بازم دعوا که دیگه تحمل دعوا رو ندارم خداروشکر نزدیک امتحانامون کمتر دعوا میکنیم