2777
2789
عنوان

پشيمونم که بله گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 76 پست

نه با کشیک بيمارستان و اون دوره رزیدنت دنم مشکل نداره اما چند شب پیش گفت دوست ندارم در آینده تو کار کنی و بیرون از خونه باشی انگار یه شبه همه تلاش و آزادیم خراب کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان چی بگیم باید با یکی عقایدش شبیه خودتون ازدواج میکردین آدمارو نمیشه که تغییر داد برای مثال ایشون دوس نداره همسرش عکس بذاره فضای مجازی شما که براتون مهم نبود عکس میذاشتین باید با یکی ازدواج میکردین که براش مهم نباشه و همینطور بقیه ی مسائل

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
به به کامنتاعالیه یعنی مردبایدزنشوآزادبزاره؟هرکی به زنش بگه عکستونزارجای عمومی بایدطلاق بگیره؟؟جلل ا ...

یعنی چی مگه اسیر گرفته که آزاد نزاره عجبا😐 هرکی میگه عکس نزار نباید ازش طلاق گرفت ولی هرکی زور گفت و خاست جای شما تصمیم بگیره و تو منگنه گذاشت چرا باید ازش جدا شد، مگه آدم خودش عقل نداره😐

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
نه با کشیک بيمارستان و اون دوره رزیدنت دنم مشکل نداره اما چند شب پیش گفت دوست ندارم در آینده تو کار ...

ای همه درس بخونی بعد هیچ؟ 😐😐😐😐🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
ببینید من فک نمیکردم یروز خسته شم کسی بگه شبا باشگاه نرو چون اولش خوشم ميومد اما الان فقط حرس میخورم ...

بهتره بری مشاور و اگه واقعا ناراحتی به خانوادت بگی...مخصوصا اگه فقط نامزدی و هیچ رابطه ای نداشتید، هنوز هم دیر نشده.....اگه ذره ای شک داری توووی دلت نگه ندار و از اطرافیان و به خصوص خانوادت کمک بگیر..

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

به نظر من اینکه یه ذره محدودت میکنه خیلی وحشتناک نیست ولی اگه دلت باهاش نیست و از اخلاقاش خوشت نمیاد تا دیر نشده بهم بزن، زوری که نمیشه، آدم یکیو دوست داشته باشه واسش کوتاه میاد از خاسته هاش

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
دقیقا کتک میخورن خیانتای وحشتناک ولی نامزده این خانوم گفته عکستونزارجای عمومی حکم صادرکردن فقططط طلا ...

اونم که با این شرایط زندگی میکنه اشتباه میکنه 

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
یعنی چی مگه اسیر گرفته که آزاد نزاره عجبا😐 هرکی میگه عکس نزار نباید ازش طلاق گرفت ولی هرکی زور گفت ...

زورنگفته خیلی عادیه رفتارش زن تنهانصف شب تواین زمونه خراب کهبه سگم رحم نمیکنن بره بیرون؟؟بالاخره شوهرشه