2777
2789
عنوان

کیا شهردیگه ازدواج کردن دور از خونوادشون وپشیمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی تنگ میشه همش میگم این چ کاری بود کردم نه تو مهمونیا فامیلم نه تو عروسیا 

من سالها اول اینجور بودم ولی دیگه الان ده پونزده سال گذشته و من هنوز تو غربتم دیگه  خاطره ای از کسی ندارم که بخواد دلم تنگ‌شه ....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من تو یه شهر بزرگ رشد کردم.ازدواج کردم و رفتم تو یه شهر کوچیک. اوایل که نامزدی و عقد بودم و بی تجرب ...

من تو شهر غریب سرکارهم میرم و چون استخدامم خیلی درگیرمم دست تنها با بچه 

خدایا کمکم کن دیگه کم اوردم 😔

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خوب خدا رو شکر  حس میکنم بچه بیاد بهتره خودش یه دلگرمیه دیگه

بعید میدونم چرا آدم باید خودشو محروم@کنه از دیدن خونوادش پدر مادرش ولی یه غلطیه ک خودم کردم ب خونوادم چیزی نمیگم ولی قر میزنم بعضی وقتا سرشوهرم 

خوشبحالت موفق باشی

ممنون 

همچنین شما

فقط خاستم بگم هر کدوم از ما خودمون مسئول سرنوشت خودمون هستیم

من ۲۴ سالمه ولی کوله باری تجربه دارم تو زندگیم که خودم تنهایی به دست آوردم‌

تو تنهایی خودم با خودم جنگیدم و طاقت آوردم.

الان توجه میکنم دور و برم میبینم خانمای جوون یه بچه میخوان بزرگ کنن ده نفر کمکی دارن دور و برشون.

ولی من آرزو خواب سیر داشتم.

هیچکس نداشتم تو اون شهر کوچیک

من سالهاست دور از خانوادم زندگی میکنم ولی دقت که میکنم مشکلاتم خیلی کمتر از اوناییه که توی شهرخودشونن . اختلافاتی میبینم که من اصلا ندارم دلم تنگ میشه ولی بی سروصدا زندگی میکنم . 

بعید میدونم چرا آدم باید خودشو محروم@کنه از دیدن خونوادش پدر مادرش ولی یه غلطیه ک خودم کردم ب خونواد ...

منم هییییییچوقت به خانوادم نگفتم که پشیمونم

ولی همیشه سره خودم قر زدم که چرا گرفتار غربت شدم

ممنون  همچنین شما فقط خاستم بگم هر کدوم از ما خودمون مسئول سرنوشت خودمون هستیم من ۲۴ سالمه و ...

منم ۲۴سالمه بچم زودی ب دنیا میاد اونوقت باید ببینم میتونم تنهایی  بر بیام 

منم ۲۴سالمه بچم زودی ب دنیا میاد اونوقت باید ببینم میتونم تنهایی  بر بیام

به سلامتی

خوش قدم باشه

ولی اگه اومدی جای بزرگتر و آباد تر بنظرم اشتباه میکنی میخوای برگردی

من دلم میخواست یه شهر بزرگ باشم که بچم هر کلاسی بره هر پیشرفتی میخام کنه