2777
2789

کیادمثله من از اینکه یه شهر دیگه ازدواج کردن دور از خونوادشون پشیمونن؟من که خیلی سختمه یک سال گذشته بااینکه هربار میرم پیش خونوادم دوماه میمونم ولی@خیلی پشیمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 

قراره وقت خونمون تموم شد برم شهرخودم

فقط مادرشوهرم نمیدونه 😑😐

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت

من نزدیک بودم ودست تقدیر دورم کرد.۱۸ساعت فاصله همین که کنار همسرم هستم راضیم با تمام وابستگی که به خانوادم داشتم

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

من با پسر عموی بابام ازدواج کزدم از اینکه هزار کیلومتر از هر دو خانواده دورم بسیار خرسندم

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
منم بودم اومدم شهرم😍خعلی سخته دوری

چجوری اومدی منم میخوام برمم فقط میدونم مادرشوهرم دعوا راه میندازه

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
چند ساعت فاصله دارید؟ من ۱۲ ساعت فاصله داشتیم به هزار مکافات راضیش کردم اومدیم نزدیک تر الان ۳ ساعت ...

یعنی چی چجوری اومدی نزدیک تر ۱۲ساعت میشه ی شهردیگه

یعنی ن شهر فامیل شوهری ن شهرخودتون؟