saaye مدیر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 424 عنوان بیماری ام اس | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 20 پست سلام دوستان من چند وقته درد شدید کمر دارم در حدی که شبا از درد خوابم نمیبره ، چند روزه دستم گزگز میکنه ، خستگی مفرط هم دارم ، میزان تعریق بدنم هم خیلی زیاده اینا میتونه علایم بیماری ام اس باشه تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد 1398/02/21 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marzieh96 عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 1009 یعنی درد علایمش نیست ؟؟ شما علایمت چی بود عزیزم خواب رفتگی دستم.... بعدم دوبینی و تاری دید.... این خواب رفتگی به جایی رسید که با دستم هیچ کار نمیتونستم انجام بدم... اونم تو مدت کوتاه.... اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره... insta:healthy.food.happy.life
saaye مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 424 خواب رفتگی دستم.... بعدم دوبینی و تاری دید.... این خواب رفتگی به جایی رسید که با دستم ه ... مرسی که جواب دادی عزیزم ایشالا همیشه تنت سالم باشه تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9760 خواب رفتگی دستم.... بعدم دوبینی و تاری دید.... این خواب رفتگی به جایی رسید که با دستم ه ... خانمی شما با ام ار ای متوجه بیماریتون شدی؟منم خواب رفتگی و بیحسی شدید دست و پاهامو دارم با تاری دیدولی دکتر گفت ام اس نیست ..... من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
marzieh96 عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 1009 خانمی شما با ام ار ای متوجه بیماریتون شدی؟منم خواب رفتگی و بیحسی شدید دست و پاهامو دارم با تار ... آره با ام آر آی....ولی خواب رفتگی دستم اینجوری نبود که خوب بشه مدام زیاد شد تا اینکه دستم ناتوان (فلج) شد.....وقتی ام آر آی میگه ام اس نیست بهتره دنبال دلایل دیگه باشی....مثل کم خونی، یا تیروئید یا قند یا هزار و یک دلیل دیگه.... اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره... insta:healthy.food.happy.life
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9760 آره با ام آر آی.... ولی خواب رفتگی دستم اینجوری نبود که خوب بشه مدام زیاد شد تا اینکه دستم ناتوان ( ... وای چه بد متاسفم😢حالا خوب شد یا هنوز ن؟؟؟،؟،اره پیگیر میشم حتما .....ولی کم خونی هم یه کوچولو با تیرویید دارم من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
marzieh96 عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 1009 دستم همونموقع با کورتون خوب شد🙂🙂🙂شما هم نگران نباش.... اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره... insta:healthy.food.happy.life