2777
2789
عنوان

بیماری ام اس

309 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من چند وقته درد شدید کمر دارم در حدی که شبا از درد خوابم نمیبره ، چند روزه دستم گزگز میکنه ، خستگی مفرط هم دارم ، میزان تعریق بدنم هم خیلی زیاده اینا میتونه علایم بیماری ام اس باشه 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام....

میتونه علائم ام اس باشه.... ولی میتونه هم دلیل هزار و یک مشکل دیگه باشه.... 

نگران نباش فقط برو دکتر بعدم ام آر آی تا مطمئن بشی...

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
با توجه به اینکه درد داری احتمالا مشکل از مهره های کمرته عزیزم یه دکتر برو شاید باید ورزش خاصی انجام ...

به نظره منم میتونه این باشه.... ولی با دکتر مطمئن میشی....

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
سلام.... میتونه علائم ام اس باشه.... ولی میتونه هم دلیل هزار و یک مشکل دیگه باشه....  نگران ن ...

رفتم دکتر برام ام ار ای کمر نوشت هنوز جوابش نیومده ، ما تو خانواده دو نفر داریم که ام اس دارن میگن ام اس عامل وراثتی داره نگرانم خیلی

رفتم دکتر برام ام ار ای کمر نوشت هنوز جوابش نیومده ، ما تو خانواده دو نفر داریم که ام اس دارن میگن ا ...

من که تو کل خونواده فقط خودم ام اس دارم.....

نگران نباش....

فکر نکنم درد دلیل ام اس باشه....

شما علایمشو میدونی ؟ 

عزیزم باید بری متخصص مغزو اعصاب تشخیص بده

ولی بیحسی و لمس شدن یکی از عضلات از نشانشه

منتها اینایی که شما گفتی میتونه از کم خونی و خستگی هم باشه

با توجه به اینکه درد داری احتمالا مشکل از مهره های کمرته عزیزم یه دکتر برو شاید باید ورزش خاصی انجام ...

کمر درد شدید دارم خودم فکر میکردم شاید دیسک باشه ولی گزگز دستام نگرانم کرده

من که تو کل خونواده فقط خودم ام اس دارم..... نگران نباش.... فکر نکنم درد دلیل ام اس باشه....

یعنی درد علایمش نیست ؟؟ شما علایمت چی بود عزیزم 

همونم به مهره های کمر بر میگرده...

عزیزم گز گز دست به دیسک مرتبطه استرس نداشته باش اصلا 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید