2777
2789
عنوان

لکه بینی

68 بازدید | 10 پست

سلام دوستان  ببخشید واضح میگم من ۲۴ باید پریود میشدم  اما از دیروز لکه بینی داشتم اولش صورتی بود بعد تیره شد اما امروز پریودیم شروع شده اما خیلی تیرسو مثل لکس فقط اولش خون اومد و خیلیییی کم این ماه اولین بار بود اقدام به بارداری میکردم الان نگرانم کرده😔

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
عزیزم نگران نباش چیز مهمی نیست, منم دل درد دارم هنوز نیومده راستی بعد پریودی میری دکتر؟ 

سلام عزیزم رفتم دکتر ۲۱ پریود شدم‌ولی خیلییی کم‌شده ۲۴ باید میشدم یعنی فردا روز دوم رفتم دارو بهم داد آمپول این چیزا گفت ماه آخر که دارو میدم‌باردار میشی نگران نباش نشدی دیگه بدون دارو میشی من چون سالمم و دوفولو میخواستم رفتم دکتر که دارو بده بهم که دوماه خوردم این ماه آخر بیشتر از ۳ ماه نمیدن این ماهم اقدام‌کنم میشه ماه دوم اقدامم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش چیز مهمی نیست, منم دل درد دارم هنوز نیومده راستی بعد پریودی میری دکتر؟ 

میگن‌۱۵ ماه رمضون اولو آخرش نباید اقدام کنی بچه مشکل دار میشه شماهم شنیدین؟ انشاالله این ماه جواب میگیریم من آزمایش اسپرمم واسه ی شوهرم نوشت که مطمعن بشیم هفته ی بعد انجامش میده که خیالمون راحت بشه

سلام عزیزم رفتم دکتر ۲۱ پریود شدم‌ولی خیلییی کم‌شده ۲۴ باید میشدم یعنی فردا روز دوم رفتم دارو بهم دا ...

یعنی منم پریود شدم تموم شد برم دکتر؟؟ پس چی میگن تا 1 سال طبیعیه باردار نشی بعدش باید بری دکتر؟ 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
میگن‌۱۵ ماه رمضون اولو آخرش نباید اقدام کنی بچه مشکل دار میشه شماهم شنیدین؟ انشاالله این ماه جواب می ...

نه نشنیدم یعنی پیگیری نمیکنم اخه اونایی که مسلمون نیستن تو این روزا رعایت نمیکنن و بچشون مشکل دار نمیشه.راستی شما از کیت تخمک گذاری استفاده کردی؟ ازمایش اسپرم چطوریه؟ خوبه همین ماه اول واست نوشت ازمایش اسپرمو

نه نشنیدم یعنی پیگیری نمیکنم اخه اونایی که مسلمون نیستن تو این روزا رعایت نمیکنن و بچشون مشکل دار نم ...

چی بگم آره گفت بده مطمعن بشی یا این ماهم صبر کن بعد بده ک ندادم امروز ۱۶ پریودیمه من کلا چکاب ماهیانه میرم که مطمعن بشم نمیتونم تا یه سال صبر کنم قبلشم ۳ ماه تحت نظر بودم ویتامین خوردم با برنامه ریزی تصمیم گرفتیم.

چی بگم آره گفت بده مطمعن بشی یا این ماهم صبر کن بعد بده ک ندادم امروز ۱۶ پریودیمه من کلا چکاب ماهیان ...

ایشالله خیلی زود خبر مثیت شدن ازمایشتو بهم میدی 😁😁😍😍

ایشالله خیلی زود خبر مثیت شدن ازمایشتو بهم میدی 😁😁😍😍

انشاالله عزیزم ببینم این ماه چی میشه خداروشکر که ماه اول جواب گرفتی 😍😘