2777
2789
عنوان

لطفا فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6288 بازدید | 218 پست
لقب حضرت زهرا انسیه تنها یا حورا تنها نیست باهمه( انسیه حورا) به معنای (حوریه انسان نما)، برا همین ا ...

یا دراصل انسانی فرشته صفت

تاخدابنده نواز است به خلقش چه نیاز...میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم خوبه

حضرت فاطمه القاب دیگه هم زیاد دارن

حانیه حنانه ریحانه فهیمه و..

دختر من‌حانیه هست😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

تروخدا اسمای قدیمی و ب درد نخور نذارید من با اسمی ک میذاری استارتر کاری ندارم فقط خاستم بقیه ی چی گفته باشم چندروز پیش یکی تو بهداشت اومده بود بچه اش 6ماهش بود میگف اسم دختر محترم هستش مسخره نمیکنم ولی تو این دورهطمونه بهتره اسمای بهتری انتخاب کنیم

استارتر سوال کاملا قابل درک هست 

شما ۹۰ درصد مطمئنی به انتخابت بازم میخوای مشورت بگیری که نکنه نکته ای جا مونده باشه و مسلمه که در این شرایط آدم از همفکر و هم عقیده سوال میکنه نه اون کسی که کلا یه مدل دیگه فکر میکنه

تو پست قبلی هم گفتم به نظرم اسمت رو دوقسمتی کن

طاهره ناز مثلا البته من خودم اسم زهراناز رو بیشتر می پسندم 

معنی انسیه میشه انسان نما، نه انسان، انسیه حورا باهم معنیش خوبه

شما کلا خیلی رو حرف تأکید داری.یه سرچ کن ببین

تاخدابنده نواز است به خلقش چه نیاز...میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...
همین ک خودتون دوست دارین کافیه ب بقیه اهمیت ندین

مهم اون بچه هم هست عزیزم. نمیگم طاهره اسم بدیه. ولی تو انتخاب اسم باید یچیزی انتخاب کنیم ک دو صبای دیگه بچه نگه اخه این چه اسمیه؟ وظیفه ما برای بچه انتخاب بهترین اسمه

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

یه خانواده مذهبی اسم دخترشون رو سال ۷۵ دنیا اومده بود گذاشتن ام کلثوم

از قضا دختر وقتی بزرگ شد اصلا مث خانوادش مذهبی نیست و از اسمش متنفره و حتی نمیشه عوض کمه اسمشو

بارها باهاش گفت و گو کردیم و اون همیشه میگه حتی اگر هم مثل خانوادم معتقد بودم بازم از این اسم بیزار بودم 

کلا با اعتقادات شما کاری ندارم عزیزم ولی خواهرانه میگم اسم های زیبا و مذهبی خیلی زیادن یکم بیشتر فکر کن