نه
واسه اینکه بو نده
اول اصلا آب نریز داخلش کلا باید یخش آب شه بعد بشورش و روش رو نمک و زرد چوبه و کمی فلفل سیاه واسه آینکه ترد شه بزن و قشنگ با دست همه قسمتها پخش کن بعد روغن بریزید داخل قابلمه و شعله رو کم کن در رو هم بزار تا هم بپزه هم سرخ سرخ سرخ بشه سپس تو یه ظرف دیگه پیاز سرخ کن کمی رب یا رب الو یا رب انار که اولویت با رب انار ه بهش اضافه کن و تفت بده بعد دولیوان آب گرم بریز توش تا سس یه قل زد سس رو بریز تو قابلمه و شعله کم کم باشه هروقت دیدی سطح مایه کم میشه دوباره یه لیوان آب جوش بریزید کنار بوقلمون اینکار رو تا وقتی بپزه ادامه بدید فقط بوقلمون رو خوب سرخ سرخ کنید که بو نده و خورشت هم زیاد آبدار نکن تا خوب لعاب بده
نوش جان