2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بو داره،اگه حساسی باهاش خورشتی درست کن که پیاز زیاد داشته باشه

اره گلم بوش اذیتم میکنه خیلی زعفرون و پیاز وفلفل دلمه ای زدم ولی فایده نداشت دفعه بعد باید سینه شو بخریم برا کبابی

ببخشید استارتر. خانوما لوبیا سبزو چجوری فریزر کنم؟بپزم یاهمینجور خام؟

من خام میذارم فریزر

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

نه 

واسه اینکه بو نده 

اول اصلا آب نریز داخلش کلا باید یخش آب شه بعد بشورش و روش رو نمک و زرد چوبه و کمی فلفل سیاه واسه آینکه  ترد شه بزن و قشنگ با دست همه قسمتها پخش کن بعد روغن بریزید داخل قابلمه و شعله رو کم کن در رو هم بزار تا هم  بپزه هم سرخ سرخ سرخ بشه سپس تو یه ظرف دیگه پیاز سرخ کن کمی رب یا رب الو یا رب انار که اولویت با رب انار ه بهش اضافه کن و تفت بده بعد دولیوان آب گرم بریز توش تا سس یه قل زد سس رو بریز تو قابلمه و شعله کم کم باشه هروقت دیدی سطح مایه کم میشه دوباره یه لیوان آب جوش بریزید کنار بوقلمون اینکار رو تا وقتی بپزه ادامه بدید فقط بوقلمون رو خوب سرخ سرخ کنید که بو نده و خورشت هم زیاد آبدار نکن تا خوب لعاب بده 

نوش جان