2777
2789
عنوان

خرید گوشی برای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 45 پست

ببین به نظرت اگه به روی دختر خاله هه میاورد خوب بود؟دیگه قبح کار ریخته میشد و به راحتی تو ملا عام ارتباط داشتن.

بعدش به نظرت اون چیکار میتونه بکنه تو این زمینه.شاید به پسرش و یا به دختر خواهرش گفته دور از چشم تو تذکر داده اما به روی تو نیاورده چون اگر شوهرت پیش تو بهش بی احترامی میکرد چی.میگفت به تو چه یا دروع میگی.

یا اینکه تو فامیل این خبر میترکید همه فامیل به جون هم میافتادن.بعد شاید احتمال داده تو ندونی و هزار تا احتمال دیگه...

حالت من بودمم مخالف خرید گوشی بودم.

اگر همه خواهر برادرا باهم بخوان بخرن و باهم پول بزارن چ اشکال داره شما هم شریک شو اما به تنهایی نه.

بعد اگر میبینی کاری رو که میخواد و اول و اخر انجام میده و شوهرت از اوناس که بخواد کاری بکنه هیچکس جلودارش نیست پس خودتو کوچیک نکن و خراب نکن.اون کار خودشو انجام میده.

اما اگر همچین ادمی نیست میتونی جلوش رو بگیر 

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
منم بودم بدم میومد نمیدونم این پسراچشونه تازن میگیرن یادشون میوفته پدرمادر دارن

و پدر و مادرا تا پسرشونو زن میدن یادشون میفته پسر داشتند

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب انصافا چون پول نداشته و شما سکه فروختین یه کم زور داره الان گوشی بخره برای مامانش

اما در حالت عادی موردی نداره

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
پریروز پول برای چکش کم داشت نیم سکه مو بهش دادم فروخت الان بجایی ک ب فکر پس دادن نیم سکه من باشه ب ف ...

قیدشو بزن😂😂😂

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پریروز پول برای چکش کم داشت نیم سکه مو بهش دادم فروخت الان بجایی ک ب فکر پس دادن نیم سکه من باشه ب ف ...

خب دیگه این حرکتو تمام کن برای همییییشه . این تجربه شد برای دفعه های بعد .چون همسر شما از ون مدل مرداس....دیگه اینکارو نکن 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

عزيزم 

من مشاور كه ميرم ميگه اصلا به ولخرجيايه شوهرتون كار نداشته باشين بهتون سرد ميشن به جاي ايتكع بگي نه لازم نيست يگو يه جيزي ديدم ميخوام بخرم نظرت چيه بعد اگر گفت پول ندارم و اينا شما هيچي نگو بعد اگر ديدي اصرار كرد به گرقتن گوشي براي مادرش بگو خب عزيزم كاش اول اونو بؤاي خونه ميگرفتيم اون باشه تولد بعدش خونمون اينو كم داره 

از اين حور چيزا ديكه 

شمااگه هرکارهم کنی شوهرت کارخودشومیکنه.پس جوش الکی نزن.مردها تاوقتی خونه باباشون هستن ازاین خرجها نمیکنندوقتی زن میگیرن تازه فیلشون یادهندوستان میکنه.واسه نیم سکه ات بگو که هنوز جاشو پرنکرده

ببین به نظرت اگه به روی دختر خاله هه میاورد خوب بود؟دیگه قبح کار ریخته میشد و به راحتی تو ملا عام ار ...

مطمئنم ک ب روی دختره نیاورد.خواهرشوهرم گفت مامانم گفته نمیخوام ب گوش خواهرم برسه دلخوری پیش بیاد.اما حق من چی میشه؟ ک او ن اشغال فهمید خالش فهمیده و دست برنداشت ول کن زندگی من نبود.شوهرم جرئت نداره بدون رضایت من بخره اما نمیخواستم علنا بهش بگم حق نداری بکنی

منکه جرش میدم گوشی دست دوم منو داد ب باباش ینی فروخت هنوزم ک هنوزه پولشو ندادن هردفه یادم میاد میکوبم سرش ک پول گوشیو نمیخوان بدن؟چون همون موقع گفتم بدم ب بابام گفت ن میفروشیم روشو میزارم ی گوشی دیگه واست بخرم 

حالا تا پول اون گوشیو از حلقومشون نکشم بیرون سرکوفت میزنم😂

وااااا🙁 
منم بودم بدم میومد نمیدونم این پسراچشونه تازن میگیرن یادشون میوفته پدرمادر دارن

با این حرفت موافقم واقعا.قبل زن گرفتن اصلا اهمیت نمیدن ب مامان باباشون همین ک زن میگیرن کلا عوض میشن.مردا روانی ان عقده این

اسی هر کار کنی میگیره حتی شاید بگیره ولی به شما نگه. مثل همسر من که خرج خانوادش میکنه ولی اونا تا منو یا مامانمو میبینن به دروغ میگن اینا رو فلان پسرمون خریده و اسم شوهرمو نمیارن. البته تا از زندگی من نزنه واسه من مهم نیست خرجشون کنه

شمااگه هرکارهم کنی شوهرت کارخودشومیکنه.پس جوش الکی نزن.مردها تاوقتی خونه باباشون هستن ازاین خرجها نم ...

دقیقا ما یک سال نشده سر زندگیمون هستیم.قبلا اصلا خرجی برای اونا نمیکرد تمام تلاشش سر و سامون دادن زندگی خودش بود و مراسم عروسی گرفت الان ب اونا هی کمک دستی میکنه و هدیه های گرون میخره.مادرشوهرم 6 ماه پیش ب درروغ ک دندونم خرابه 500 از ما گرفت بعد خودش سوتی داد ک رایگان درست کرده