2777
2789
عنوان

خرید گوشی برای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 45 پست
اسی هر کار کنی میگیره حتی شاید بگیره ولی به شما نگه. مثل همسر من که خرج خانوادش میکنه ولی اونا تا من ...

اگه بخره من متوجه میشم.7 تا بچه داره هیچ کدوم نمیخرن.تازه شوهرم میخواست گوشی دست دوم مامان منو بخره بره بده ب مامانش

با این حرفت موافقم واقعا.قبل زن گرفتن اصلا اهمیت نمیدن ب مامان باباشون همین ک زن میگیرن کلا عوض میشن ...

اره اصن انگارفقط میخان حرص زنارو دربیارن متنفرم ازشون

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنم ک ب روی دختره نیاورد.خواهرشوهرم گفت مامانم گفته نمیخوام ب گوش خواهرم برسه دلخوری پیش بیاد.اما ...

خب به خواهر شوهرت میگفتی حالا من خودم نمیخواستم خودم رو وارد ماجرا کنم با خودم میگفتم بهتره مادرجون مطرح کنن و بدون حاشیه حل بشه وولی چون نخواستن دیگه منم بار دیگه تکرار بشه خودم با سند و پرینت مکالمه و .. میرم خونه خاله تا بفهمم مشکلشون چیه.

اینجوری خواهرشوهرت میرفت به ننه عتیقش میگفت

بعد به شوهرت بگو اول نیم سکه منو بده بعد برا مادرتم گوشی بخر.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
عزيزم  من مشاور كه ميرم ميگه اصلا به ولخرجيايه شوهرتون كار نداشته باشين بهتون سرد ميشن به جاي ...

خاک توسرشون ک خودشون عقلشون نمیرسه همش باید دنبال ره رو شو سیاستو این کاراباشیم براشون   

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
مطمئنم ک ب روی دختره نیاورد.خواهرشوهرم گفت مامانم گفته نمیخوام ب گوش خواهرم برسه دلخوری پیش بیاد.اما ...

اول ازهمه خودت باید حساب همچین دختر خاله شوهرومیرسیدی وخوب یه دل سیر حرف بارش میکردی ومیترسوندیش.همیشه خودت باید ازخودت دفاع کنی وگرنه هیچکس واسه شماکاری نمیکنه.

اگه شوهرت بدون اجازه شما جرات نمیکنه پس چراجوش الکی میزنی.

خاک توسرشون ک خودشون عقلشون نمیرسه همش باید دنبال ره رو شو سیاستو این کاراباشیم براشون     ...

مشاورم میگه باید وقتی میخوای انتقاد کنی براس ساندویچی درست کنی که دوست داره یعنی اول از خوبیا بگو بعد از بدی اما با لحن خوب و مهربون امر و نهی نکن اینجور با اون ساندویچ که یه تیر دوتا نشون میزنی 

اول ازهمه خودت باید حساب همچین دختر خاله شوهرومیرسیدی وخوب یه دل سیر حرف بارش میکردی ومیترسوندیش.همی ...

من شماره شو نداشتم شوهرم همه رو پاک کرد.من باید عنوان کنم ک نخر فعلا هیچی نگفتم نمیخوام ناراحت بشه فک کنه من دشمن مادرشم ولی زورمم میاد بجایی ک خرج من بکنه خرج اونا میکنه همش

دقیقا ما یک سال نشده سر زندگیمون هستیم.قبلا اصلا خرجی برای اونا نمیکرد تمام تلاشش سر و سامون دادن زن ...

شوهرمنم اوایل ازدواجمون اینطوری بودهی میخریدومیبردهرچی فکرشو کنی تاطلا واسه مادرش خریدبااینکه خودم نداشتم وفروخته بود.ولی الان براش مهم نیست که اوناچه فکرمیکنند یادارن بخورن یانه ویاهدیه ای.حتی ماهی یکبارهم به اسرارمن وبابی میلی شوهرم میریم خونشون.اینم بگم ولی اوناهمیشه خونه من میان ومیریزن ومیپاشن.

من شماره شو نداشتم شوهرم همه رو پاک کرد.من باید عنوان کنم ک نخر فعلا هیچی نگفتم نمیخوام ناراحت بشه ف ...

درست میشه.ازمن میشنوی نگو.چون شوهرت مثل شوهرمن کارخودشومیکنه وفقط نظر وحرف شما بی ارزش میشه.درضمن اینکه ناراحتی نداره میخواد گوشی دست دوم مامان شماروواسش بگیره به نظر من خنده داره

من شماره شو نداشتم شوهرم همه رو پاک کرد.من باید عنوان کنم ک نخر فعلا هیچی نگفتم نمیخوام ناراحت بشه ف ...

برای دختر خاله شوهرتم هواست کامل به جفتشون باشه واون زن ودرستش کن.شوهرت نگفت چرابااون چت کرده؟

درست میشه.ازمن میشنوی نگو.چون شوهرت مثل شوهرمن کارخودشومیکنه وفقط نظر وحرف شما بی ارزش میشه.درضمن ای ...

گوشی کاملا نو و سالمه و نمیگه ک از قبل از کی بوده.همون یک میلیون ارزش داره ک مبلغ کمی نیست.

برای دختر خاله شوهرتم هواست کامل به جفتشون باشه واون زن ودرستش کن.شوهرت نگفت چرابااون چت کرده؟

گفت منو گول زده اشتباه کردم و پشیمونم.منم بخاطر زندگیم مجبور شدم باور کنم و هیچی نگم.آخه تازه زندگی رو شروع کردیم دلم برای پدرمادرم سوخت ک چقد زحمت کشیدن تا ما سر خونمون بریم.

گفت منو گول زده اشتباه کردم و پشیمونم.منم بخاطر زندگیم مجبور شدم باور کنم و هیچی نگم.آخه تازه زندگی ...

چه شوهرای ساده ای هم داریم که زود گول میخورن.نمیدونم چراگول مارونمیخورن.

ان شاءالله که دیگه تکرارنکنند.

الان آرومی؟