2777
2789
عنوان

بیایین ببینین دیروز چیشد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 94 پست

شوهر منم همیشه میگه باید چادر بپوشی منم بش میگم روز اولی که منو دیدی چادری نبودم الانم قرار نیست من تو رو عوض کنم یا تو منو خخخخ البته بگم من بی احترامی به چادر نکردم خواهشا کسی نگه مگه چادریا چشووووووووونه؟؟؟؟؟

خدایا شکرت.. میشه برای سلامتی پسرکوچولوم و شوهرم صلوات بفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

25

گلم تلگرررام گروه زدیم برای خانومای زیر ۲۰ سال

دوس داشتی بیا

https://t.me/joinchat/EP8P4FcU-G2NPDqibSlkTA

قبول انواع سفارش گلسر،ریسه مو،بدلیجات رنگ ثابت، آویزساعت،گیره روسری،نیم ست،بندعینک،وست دختر پسر لینک کانال     https://t.me/joinchat/EP8P4FgT2q8GitzfyUYerg

منو ول کرد گف حیف واقعا نمیدونستم چه فتنه ای هستی .منم دسر رو رفتم گذاشتم حیاط. عصبانی شد اونم در چه حدی تاحالا اینطور ندیده بودمش رفت تمام لوازم آرایش و جمع کرد میخاست بندازه دور میخواست مانتو هامو پاره کنه حالا جلوش وایسادم حالا بماند که چقد فحش میداد .میگف میدیدی پول نداشتم بهم  نمیومدی .بچه ها خیلی فحش های بدی میداد چون شوهرم اصلا بهم فحش نمیده در کل خیلی مهربونه.

بهم میگف از فردا حق آرایش کردن نداری.از فردا چادر سر میکنی.منم واقعا از چادر خوشم نمیاد بچه ها. اونم نقطه ضعفمو پیدا کرده.مبخاست بره وسایل آرایشو لباسامو بندازه دور نذاشتم بره آرومش کردم(لوازم آرایش خرید).منم امروز بخار چادر نرفتم مدرسه. حالا بهم حرف میزنیم ولی نه در اون حد.چیکار کنم؟؟😢😢

خوب این دعواها ربطی به پول نداشته که بگه دیدی ندارم باهام ازدواج نمیکردی ازونجا که ربطش داده به پول بنظرم بخاطر وضع اقتصادی الان اقایون واقعا تو فشارن یکم درکش کن گلم

مامان سه تا قندعسل