2777
2789
عنوان

زبان آموزی به کودک

81 بازدید | 13 پست

سلام دوستان . دخترم چهار سالشه و خیلی به زبان انگلیسی علاقه داره . یه کلاس دیگه میره و نمیخوام با کلاس زبان خستش کنم .

نرم افزاری که رو کامپیوتر اجرا بشه سراغ ندارین.

در کل شما چه کاری برای آموزش زبان برای بچتون انجام دادین؟ 

گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اين سن زوده هنوز براش زبان مادري مهمتره دايره لغاتش بيشتر شه

خودش خیلی علاقه داره . مدام میپرسه این به انگلیسی چی میشه ، اون چی میشه. 

دختر من فقط برنامه کودک انگلیسی نگاه می‌کنه و خودم باهاش حرف میزنم و شعر انگلیسی میخونم خیلی پیشرفت ...

خب شما خودت انگلیسیت باید خوب باشه. 

منم الان تنها کاری که میکنم فیلمها و انیمیشن انلیسی براش میذارم. 

خب شما خودت انگلیسیت باید خوب باشه.  منم الان تنها کاری که میکنم فیلمها و انیمیشن انلیسی براش ...

انگلیسی من معمولیه همین شعرایی ک جم کیدز میزاره رو خودت باهاش بخون خیلی سریع یاد میگیرن

انگلیسی من معمولیه همین شعرایی ک جم کیدز میزاره رو خودت باهاش بخون خیلی سریع یاد میگیرن

مرسی. ماهواره رو جمع کرذیم . ببینم شعراش و میتونم دان کنم

آره حدود ۴۵تومنه امروز تبلیغشو ببین کار باهاش راحته کلی دایره لغاتش زیاد شده و شناخت کل حروف و چندتا ...

ممنونم.