2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرتون خوبه؟

1978 بازدید | 19 پست

خانوما شما شوهراتون اخلاقشون از زمان نامزدی (پیش از عقد) تا بعد از عروسی تغییری کرده؟ شما وقتی عروسی کردید رفتار و اخلاق شوهرتون بهتر شده یا بدتر؟ کلا زندگیتون و روابطتتون بهتر از دوران عقد بوده یا بدتر؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بهتر شده

اخلاقشم خیلی خوبه ولی وقتی ناراحت باشه یا عصبانی ساکت میشه اگه هی به پرو‌پاش بپیچم عصبی میشه دعوا میشه

ساکت میمونم یا حرف معمولی میزنم ، خودش اگه خواست راحب ناراحتیش حرف میزنه نزدم اوکی میشه خودش میاد سمتم

دوستی یکم بد اخلاق بود ولی از خواستگاری عوض شد عالی شد تا الان

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بهتره. اونوقتا هم خیلی همو نمیشناختیم و درک نمیکردیم، هم خیلی نسبت به هم احساس مسئولیت نداشتیم، هم همه چیز توی جسممون خلاصه میشد. الآن بحث فقط روحمونه، نگقته حرف همو میفهمیم، درمورد هم خیلی احساس مسئولیت داریم و به هم کمک میکنیم...

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

اولش خیلی خوب بود الان خیلی بد شده 

هر وقت می‌بینمش یاد این جمله می افتم :نداشتن یه چیز از دست دادن یه چیز دیگه...

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"
هرسال که داره میاد بهتر میشه هم من هم اون 

چون باور داره مشکلاتی داره و باید رفع کنه آدم روشنفکریه ذهنش بسته نیست و متعصب نسبت به خودش نیست که فکر کنه بهترینه هردو راحت اعتراف به اشتباهمون میکنیم 

اوایل راستش رو بگم اصلا خوب نبود ولی الان عالی

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

دوران نامزدي عالي بوده اما الان عالي تر شده خيلي خوووووب مهربون آقاااااااا بعد از ازدواج اخلاقش خيلي بهتر شده ميگه روز به روز عاشقترت ميشم ميگه خانوووم تو يه يه چيزي كردي منو هان