بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم نگران نباش عمل کن ولی بهت بگم عملش خیلی سخته منم یک ماهه عمل کردم راضی ام اگر میخوای فقط پیش دکتر محمد غفورزاده یزد عمل کن واقعااااا عالی ان
سلام شادی جون عزیزم نه من اقدام کردم واسه بارداری که این مشکلات روداشتم براتشکیل پرونده امضا گرفتن مگه میشه رحم دراورد این چه حرفی بوده دکترت زده وجدان نداشته دکترم به من گفت اول لاپاراسکوپیت میکنم اگرچیزای جدی تردیدم لاپاراتومی میکنم یعنی عمل باز که همین طورشد من کیستم خونریزی کرده بود فیبروم چهارسانتی هم داشتم باچسبندگی شدید لگن تخمدونام اومده بودن چسبیده بودن سرلوله های رحم واونارومسدودکرده بود دکتر همه چسبندگی هام بازکرده کیستم تخلیه کرده فیبرومم برداشته بود ولی تادوهفته کامل درد داشتم ناامیدت نکنم مردم وزنده شدم من خودم کرمانی هستم اینبارکه رفتم یزد سونوواژینالم کرث گفت رحمت خوب شده سریه ماه میتونی اقدام کنی واسه بارداری طبیعی ان شاءالله توهم نگران نباش دلت بسپاربه خدا هرچی زودترهم عمل کن چون چسبندگی خیلی بده
راستی شادی جان فیبروم من ابنترامورال بود که فشاربه جداره اورده بود دکترگفت برش نداری باردارشی سقط میشن من پریودهای دردناک داشتم بادردهای شکمی که مراجعه کردم سونوم کرد گفت این مشکلات داری وبعد متوجه شده بودکه اندومتوریوز هم دارم ادرس دکترخواستی بگو بدم بهت
نوع فیبرومم اینترامورال با اثر فشاری بر آندومتر در دیواره خلفی رحم علایم ندارم ،نمیدونم چرا میخوان ...
عزيزم دكتر ابراي دلخوشي و راحت شدن كارشون باز عمل ميكنن وامضام ميگيرن دكترو سريع عوض كن من عمل كردن لاپرا بسيار راحت بود و هيچ مشكليم ندشاتم چندين فيبرومم با اثر فشاري داشتم
منم فیبروم داشتم پنج سانت. یه دکتر گفت عمل باز. منم سریع نرفتم بستری بشم. رفتم یه دکتر دیگه گفت عمل لازم نیست. عمل کنی رحمت تیکه تیکه میشه که .شما یکی دوتا دکتر دیگه برو