2777
2789

دیگه از هر چی قرص و آزمایش و دکتر و بیبی چکه خسته شدم. افسرده شدم، تو رو خدا دعا کنید خدا دامن منم سبز کنه. میترسم از اینکه بچه دار نشم.پشت این باردار نشدن من کلی داستان و دعوا هست از طرف شوهرم 😭 

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله زودی نی نی دار میشی ❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

چهل شب

شبی یک باراستغفارهفتادبندی حضرت علی (‌ع)

🌹🌹🌹🌹

نذرسی هزاراستغفار🌺استغفرالله ربی واتوب الیه🌺روزی٧٥٠مرتبه بمدت چهل روز

✅✅✅✅

سوره ی مریم چهل روزروزی یک مرتبه بخونید

🌹🌹🌹🌹

چهل روززیارت عاشوراباصدلعن وسلام ب نیت حضرت علی اصغر(‌ع)بخونید.

💯💯💯💯💯

١٤٠مرتبه سوره ی مومنون نذرکنیدوبخونید

اين براي باردارشدن هستش

مهسا جان منم چهارشنبه شب و پنجشنبه شب لک خيلى کم قهوه اى ديدم دوشب پشت هم ک روز 20 و 21  پرى ميشد و گفتم لابد جلو انداختم و ميخوام پريود شم ولى باز بقيه دوستام گفتن لانه گزينى بوده و فلان امروز ساعت چهار صب بيبى چک گذاشتم منفى شد حتى هاله هم ننداخت.الکى اميدوار شده بودم يکسال اقدامم تازه يه ماه و نيمه رفتم تحت نظر دکتر و اين ماه قرص کلومفين خوردم .پروژسترون و متفورمين هم ک يکساله ميخورم ولى خبرى از باردارى نيس خيلى دلم گرفته امروز روز 23 پريودمه سه چهار روز ب پريودم مونده ولى بيبى هاله هم ننداخت پس اون لکاى قهوه اى چى بودن اخه