2777
2789
عنوان

نمیذاره برم خونشون

605 بازدید | 18 پست

من از اول مهر دانشجو میشم میخام کار کنم ینی دانش آموز اول تا هشتم قبول کنم و خصوصی برم خونشون باهاشون کار کنم چون فوق العاده استعدادشو دارم و همه دروس رو بلدم.الانم بچهای فامیل شب امتحان میان پیش من خلاصه وقتی میتونم چرا نرم دنبالش.به خونواده گفتم فقط بابام و نامزدم مخالفن میگن لازم نکرده بری خونه مردم تنها.اخه اشکالش چیه وقتی مامان بچه خونه باشه؟؟ میخام جهیزیه بخرم دوس دارم برم سرکار

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

سلام‌رفتن خونه بچه ها بدون شناخت خطرناکه

برو کانون های فرهنگی درصدی کار کن، مکان از اونا تدریس از شما

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خطرناکه یه دفعه یکی از فامیلاشون یا شوهرش یا برادرش از قبل نقشه بکشه بعد در اتاقو ببنده بهت حمله کنه میخوای چکار کنی؟😐😐😐

بگو اونا بیان خونه شما

زمان تدریس هم بگو مرد خونتون نباشه اونا هم حق دارن خیالشون راحت باشه بلاخره 

ان‌شاءالله لیلی شوهرت باشی و شوهرت مجنون تو...ان‌شاءالله عشق همه زن و شوهرای دنیا روز به روز نسبت به هم بیشتر بشه و همه بچه‌ها توی خانواده پر از عشق و امنیت بزرگ بشن بگو آمین😍😍😍
ب چرا توبری اونا میان خونه شما برا یاد گرفتن قانونشه

عزیزم من دوتا داداش دارم که بکبش ۴سالشه خونمون فضای اروم و مناسبی برای تدریس نداره

منم دوست داشتم نامزدم ندارم اما بابام مخالف بود و حقم داره بنظرم... بالاخره جوونیم و جامعه هم مریضه... برو کانونی موسسه ای چیزی اونجا خصوصی تدریس کن

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

عزیزم نمیدونم کدوم شهر هستی.

ولی به پاس چندسااال سابقه کاری که دارم ، متاسفانه بنده با نظر پدر و نامزدتون موافقم.

عزیزم ببین اینا با کار کردنت مخالف نیستن با شیوه کارکردنت مخالفن. حالا که ایقد استعدادشو داری و به پولشم نیاز ، سعی کن مکان تدریس رو مثلااااا بذاری کتابخونه محله تون یا هرجای دیگه ای که اونا بیان پیش تو نه اینکه تو بری 

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏
عزیزم نمیدونم کدوم شهر هستی. ولی به پاس چندسااال سابقه کاری که دارم ، متاسفانه بنده با نظر پدر و نا ...

پس نظر شما هم همینه

من گفتم آخه چی قراره بشه دو ساعت میرم و میام

خونمون هم فضای پر سر و صدایی داره کتابخانه خوبه