2777
2789
عنوان

چسب نواربهداشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون لباس زیرت رو بذار کنار و در مواقع پریودیت استفاده اش کن فقط

وقتی نوار بهداشتی جدید میذارمموقع کندن همه پنبه هاش میریزه بیرون

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
اگه بزاری رو بخاری داغ شه چی ؟ شاید چسبه یکم شل شه و ول کنه بتونی جداش کنی . اتو هم میشه ولی امکان ...

بخاری نداریم ولی اتو رو امتحان کنم یه بار

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
اون نوار رو بنداز بره .جدید بخر زود زودم عوض کن

جدیده ...ولی اون قبلی یه چسبیه که اصن هرچیزی رو نابود میکنه...واقعا نمیدونم چسبش چیه...

همیشه از مارکایی که نمیچسبن خرید کن که لباس رو خراب نکنه مارک مای لیدی نمیچسبه  واقعا نمیف ...

اشتباه کردم مارک متفرقه خریدم...اصن یه جوری این چسب رو زدن انگار چسب ابزاری و کاریه...دیگه برای یه تیکه پارچه نباید چسب ش اینجوری باشه آخه...

بگو منم بخرم واقعا مشکل دارم با چسب نوارا

منم گرفته بودم نانسی بود

لباس زیرامو انداختم رفت

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
از چه نوار بهداشتی ای استفاده کردی؟؟؟

والا دقیق یادم نیست...توی اسمش گل داشت