2777
2789
عنوان

چسب نواربهداشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 3934 بازدید | 57 پست
موقع پریوی از شورت یکبار مصرف استفاده کنید من اینکارومیکنم ازداروخونه بگیرید تویه جلده 5عدده قیمتشم ...

جدی؟ چه خوب نمیدونستم...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه ازشورت ها ازاول پریودی جواب میده تا اخرش کثیفم نمیشه بوی بد خونم اصلا نمیادبیرون کلا خیلی خو ...

مرسی عزیزم که گفتی 😙❤

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
سایز بندی داره مدی یوم .اسمال.لارج.ایکس لارج عکس اگه خواستی بگو تا ازجلدش بزارم

مرسی عزیزم...زدم تو گوگل عکسش آورد❤

من یه مدتیه مولپد استفاده میکنم فوق العادست . استفاده کردی؟

نه تاحالا استفاده نکردم...اسمش رو خیلی شنیدم ولی...

سلام رفقا من نوار بهداشتی رو از شب جمعه می خرم ، هم تنوع بالایی دارن هم اکسپرس و محرمانه به سرتاسر کشور می فرسته

لینکش میذارم شاید بدردتون خورد

https://www.shabjome.com/product-category/بهداشتی-بانوان/نوار-بهداشتی/