2777
2789
عنوان

خواهر شوهر فتنه گر و نمک نشناس من

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 45 پست
یعنی از ۵ ماه پیش که اینو گفتن واقعا داغون شدم همش دارم خودمو سرزنش میکنم که چرا اینکارو کردم

بنظرمنم کاراشتباهی کردید.من بودم اصلانمیدادم

دردم از یار است و درمان نیز هم
مادرشوهرم طرف منه ولی شوهرم فقط سکوت کرده از بس غرور داره . میریزه تو خودش ولی ذره ای منو دلداری نمی ...

بازم خدا روشکر که مامانش فهمیده هست و درک میکنه واسه من که کلا مادرشوهرم صبر میکنه ببینه دختراش چی میگن اونم همون رو عینه طوطی تکرار میکنه 

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرمنم کاراشتباهی کردید.من بودم اصلانمیدادم

حق با شماست ،من همیشه باخودم فکر میکردم اونام مثله خانواده خودم ،،،ولی الان میفهمم که بعضی جاها خودم واقعا اشتباه کردم که تونستن اینجوری ازم سواری بگیرن

خانوادم گفتن اگه بازم اومدن زنگ بزنم بهشون بگم

جنجال راه ننداز.که چی بگی بهشون.خودت حل کن دیگه الان متاهلی باید از پس خودت بربیایی.

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹
ببین برای تمام خوبیهایی که کردی پیش خدا سربلندی بابتشون دلت نسوزه ولی بابت اینکه قدرنشناسن لطفا تغیی ...

من دیگه نمیخوام لطف کنم ولی شوهرم فکر کنم بازم ادامه بده😔😔😔😔

فقط کافی من بعد مرزها رو رعایت کنید 

رفت آمد بی قائده و بدون مرز آخرش همین میشه

دخترا خوبه بعد از شوهر کردن یکم یاد بگیرن بشینن سر زندگیشون تا شوهر شون تکلیف خودشو بدونه

شوهرم طلاهام روفروخت برای مادرش  خونه خریدمن۳تا خواهرشوهرم مجرد دارم بعد چند وقت پیش خواهر شوهر ...

من هیچ وقت خونه خواهر شوهرم دست خالی نرفتم ولی یه روز من حامله بودم هوس سمنو کرده بودم رفتم بالا خونه مادر شوهرم خواهرشوهرمم همونجا بود بهشون گفتم از صبح هوس سمنو کردم هیچی نگفتن بعد دیدم تو یه ظرف سمنو داشت تو کیسه پلاستیک از بیرون خریده بود برد خونشون . ولی من برا زایمانم مامانم روغن حیوانی برام از شهرستان اورد یه شیشه دادم بهش گفتم مریضه بخوره براش خوبه. بشکنه دستم ک نمک نداره

من هیچ وقت خونه خواهر شوهرم دست خالی نرفتم ولی یه روز من حامله بودم هوس سمنو کرده بودم رفتم بالا خون ...

دور از جونت عزیزم ولی شما هم دیگه باید برا محبتهات  حد و مرز بزاری که فکر نکنن  شما وظیفته من که الان تو این مدت تازه فهمیدم باید چطوری با بعضیها رفتار کنم ،،تازه به این مثل پی بردم که میگه :خوبی که از حد بگذرد          نادان خیال بد کند

فقط کافی من بعد مرزها رو رعایت کنید  رفت آمد بی قائده و بدون مرز آخرش همین میشه دخترا خوبه بع ...

اینا هر روز خونه ما هستن . واقعا هر روز ها .خیلی وقته که از دستشون بریدم 

واییی نفسم گرفت...عجب ادم بی شعوریه شوهر خواهرشوهرت ک اومده یه زنو بترسونه...فوقش باید خوده خواهرشوهرت میومد...این دختر خواهرشوهرتو ک دروغ گفته رو تروخدا دیگ راه نده...اصلا پاشید از اون خونه برید همه مشکلاتتون حل میشه

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
واییی نفسم گرفت...عجب ادم بی شعوریه شوهر خواهرشوهرت ک اومده یه زنو بترسونه...فوقش باید خوده خواهرشوه ...

من میخوام راه ندم مادرشوهر نمیذار . ان شاالله خدا پول برسونه از اینجا بریم