2777
2789
عنوان

خواهر شوهر فتنه گر و نمک نشناس من

| مشاهده متن کامل بحث + 2807 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برای تمام خوبیهایی که کردی پیش خدا سربلندی بابتشون دلت نسوزه ولی بابت اینکه قدرنشناسن لطفا تغییر روش بده . ارتباطت رو قطع کن. و سعی کن دیگه لطف مدام نکنی در حق کسی که حق مسلم شود. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

شوهرم طلاهام روفروخت برای مادرش  خونه خریدمن۳تا خواهرشوهرم مجرد دارم بعد چند وقت پیش خواهر شوهرم بهم گفت تو که مثله زنداداشای مردم کاری برامون نکردی ،منم گفتم مگه داداشت طلاهام و نفروخت براتون خونه خرید  گفتش من اصلا یادم نمیاد واسه ما فروخته باشی یعنی جگرم سوخت ،انشالله به حق این وقته اذان که فقط تقاص پس بدن همشون 

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳
لطف مکرر حق مسلم  سر بچه رو شکسته بچه غرق خون لباساشو عوض کردین شستین رفته خونه؟! ...

آره مادرش اومد یه خورده بحث کرد با مادرشوهرم بعدشم بچشو برداشت برد . حالا اگه بچه خواهرشوهرم این بلا سرش اومده بود تا الان کارشون کشیده بود به دادگاه و کلانتری 

آخ که آدم بدمیسوزه اینجور وقتا😡

یعنی از ۵ ماه پیش که اینو گفتن واقعا داغون شدم همش دارم خودمو سرزنش میکنم که چرا اینکارو کردم

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳