2777
2789

مثلا من پوشک پمپرز می خریدم الان مای بیبی میخرم

شامپو و خمیر دندون الان ایرانی میخرم و راضیم

محصولات پوستی اومدم ایرانی خریدم ولی راضی نبودم دوباره مجبور شدم خارجی بخرم

محصولات اردن همشون پارابن دارن

ضد آفتاب دکتر ژیلآ خریدم دیدم اونم پارابن داره رفتم اوسرین خریدم که خیلی گرون شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا همش چینی خارجی گرون میخریدم الان استکان کاوه هم کارم رو راه میندازه

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

منم شامپو بدن استفاده نمیکنم فقط صابون

دستمال کاغذی و برداشتم و مهمونی ب مهمونی میارم

دستمال توالت که دیگه اصلا نمیتونیم بخریم

خمیردندونمون کوچیکتر شده

دیگه آبمیوه ، نسکافه و این چیزهارم نمیخریم

خونه همیشه بستنی داشتیم آب هویج و ژله اینا خیلی درست میکردم دیگه درست نمیکنم

با وجود تمام این کارا بازم نسبت به پارسال تقریبا دو برابر هزینه ماهانمون میشه شما امسال چند درصد به ...

ما دو نفریم خیلی خرج ماهانمون زیاده هفته قبل برنج کیلو 20 تومن خریدم! تازه خیلی جاها 25 و 27 تومنه

کلا خوراکی قبلا هم‌کمتر خارجی میخربدم 

چون اونا به نسبت بیشتر از ما آت و اشغال و نگهدارنده و طعم دهنده میزنن

نه بخاطر گرونی بلکه بخاطر رونق مملکت خودمون مدتیه سعی میکنم ایرانی بخرم ، مثلا لباسهای بچه ها مخصوصا خونگیهاشونو، چقدرم لباسای جنس خوب و متنوع اومده، قبلا اصلا ابنجوری نبود برای پسر بزرگم همش رو خارجی میخریدم ایرانیا خوب نبودن ولی الان شکر خدا برای کوچیکه ایرانی میخرم و خیلی راضییم