خانم خوشگلا تا الان با برنامه کیک پز که بعضی پلوپزها دارن کیک پختن؟خوب میشه؟؟؟؟باید از قبل گرم بشه پلوپز بعد مواد و بریزیم توش یا نه؟؟؟احتیاج به دمکنی هست؟؟؟
بچه ها دفعه اولم با پودر کیک اماده میخوام درست کنم اگر فوت و فن خاصی داره بهم بگین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم یبار پختم دقیقا خمیر شد منتها من موادش و خودم درست کردم احساس میکنم مشکل از مایع کیکم بود،به همین خاطر میخوام این سری اماده بگیرم شاید خوب از اب دربیاد🙈
آره پختم خیلی عالی میشه منتها برای اینکه خیالت راحت باشه کف و اطراف ظرف رو قبل ریختن چرب کن بعد آرد در حد خیلی کم بپاش که راحت تر خارج شه.در ضمن با یه سیخ چوبی داخل کیک بزن و دربیار اگر چیزی به سیخ نچسبیده بود و خشک بود کیکت کاملا پخته.آخرشم بزار بیرون از پلوپز یکم خنک شه تکون بده آروم مطمئن شو جاییش نچسبیده بعد برش گردون عزیزم
خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍