2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

.من ترش و شیرین دوست دارم با رب انار

خوب. من همیشه برنجم رو نیم پز میکنم. البته اصلش اینه که اصلا نپزیش. ولی من چون دوست دارم برنجم حالت له داشته باسه نیم پز میکنم. بعد لپه رو هم میپزم. 

بعد یه دونه پیاز رو سرخ میکنم و گوشت بهش اضافه میکنم. . من دوست دارم کشمش هم بزارم. بعصیها زرشک میریزن. وقتی که مایه گوشتمون پخت. سبزیجات مخصوص دلمه رو توش میریزم و بعد برنج و لپه رو هم میریزم. و برگ دلمه ها رو هم که قبلا واسه یک دقیقه تو اب جوش ریخته بودم و شسته بودم و میارم یه قاشق میریزم وسط برگ دلمه. بعد میپیچونمش. و تو قابلمه میچینمش. و رو یه بشقاب یا یه چیزی که سنگین باشه میزارم. و بعد من تمر هندی رو با یکم رب انار قاطی میکنم میریزم توش. .بعصیها ابلیمو میریزن و بعصی ها سرکه. .اگه سرکه میریزی. یکمی عسل یا شکر بریز تا حالت اسیدیشو از بین ببره. بعد بزار رو گاز بزار بپزه. 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈 وای من عاشق دلمه هستم. میمیرم براش

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
دست گلت درد نکنه عزیزم لطف کردید😘😘

قربونت. من اینجوری درست میکن. دیگه بقیه رو نمیدونم چطور درست میکنن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

عزيزم من كامل بلد نيستم نسبتاشو ولي ديدم مامانم اينجوري درست ميكنن لپه و برنج و رب رو باهم دم ميكنن بعد گوشت چرخ كرده و پياز رو تفت ميدن سبزيهاي معطر رو هم جدا سرخ ميكنن بعد گوشت و سبزي رو با دمي لپه و كمي زرشك مخلوط ميكنن بعد برا چاشني از رب انار و شيره انگور استفاده ميكنن وقتي به اون طعم دلخواه كه ما ملس دوست داريم رسيد مواد روي لاي برگهايي كه جوشوندن ميكنن روشون هم رب انار و شيره انگور ميريزن ميزارن بپزه 😋😋

برنج 

كشمش

لپه

گوشت چرخ كرده

سبزي دلمه 

نمك فلفل 

يكم هم زرشك

پياز داغ

مواد دروني بود بالايي ها

براي طبخ پيازداغ درست مي كني با يكم نمك و زردچوبه بعد دلمه عشق ها رو مي چيزي و آب جوش ميريزي يك چيز سفت هم ميذاري روشون كه فرار نكنن

آخراش هم آبغوره و شكر و رب گوجه مي زني 

اول پیازو تفت میدیم بعد گوشت چرخ کرده اضاف میکنیم. تفت که خورد ی مقدار اب اضافه میکنیم تا بپزه. تو ی قابلمه دیگه برنجو اب کش میکنیم. اب گوشت که خشک شد و برگای مو رو هم که شستیم، باید دلمه هارو بپیچیم دیگه. تو هر کدوم ی قاشق برنج با ی مقدار ازون گوشت چرخ کرده ها میزاریم و میپیچیم. و میزاریم ته قابلمه. ی مقدارم اب و روغن روش میریزیم و میزاریم ی ساعت تا دم بکشه. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.دوستان من یه فیکوس داشتم که هم گرون خریده بودم هم برام با ارزش بود. ولی برگاش شروع کرد به زرد شدن وقتی داشتم داخل ایترنت دنبال مقاله ای میگشتم که علت زرد شدن گیاهم ر و پیدا کنم با سایت جوانه بان آشنا شدم. وقتی وارد سایت شدم کلی مقاله از گیاهان  

از جمله علت و درمان گیاه پتوس، شرایط نگهداری از سینگونیوم در آپارتمان، علت سوختن زرد و خشک شدن برگ انجیری، و کلی مقاله دیگه که مربوط به گل و گیاه آپارتمانی هست داخل سایتشون بود. در ضمن یه خوبی که این سایت داره اینه که بسته مشاوره داره یعنی میتونید مشاوره چند روزه رو با یه قیمت خیلی کم خریداری کنید و به صورت مستقیم با یک متتخصص گل و گیاه در ارتباط باشید.