2777
2789

شوهرم ۳۰ سالشه اگه بخواد بخونه دوسال دیگه کنکور میده یعنی تا درسش تموم بشه میشه ۳۶ یا ۳۷ ساله بنظرتون جذبش میکنن؟؟خودم شنیدم لیسانس رو تا ۳۰ سالگی جذب میکنن

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مضخرف ترین انتخابه رشته پرستاری. خاهرم پرستاره عاشق کارشه ها اما داغون شده. 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

چرا دانشگاه آزاد نمیخونه...دولتی خیلی سخت قبول میشه

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

دقیقاهمسر من هم داغون وافسرده

سختی کار یک طرف جو منفی بیمارستان یک طرف جواب صد تا رییس رو هم باید بدن از پادار گرفته تا سرپرستاروسوپروایزر ومدیر بیمارستاومسیول پرستاریو...

اگر سابقه بیمه داشته باشه مشکلی نداره از سنش کم میشه..باید بیمه بریزه حتما

بیمه داریم خب اینجوری باشه که عالیه

الان كارشون چيه  اوصاع پوستاري تا شش سال ديگه اصلا قابل پيش بيني نيس

الان که بیکاره ولی کارگره در کل😔

خیلی باهوش و بااستعداده بهش پرستاریو پیشنهاد دادم چون بازار کارش خوبه مخصوصا برای آقایون 

از کارگری و شش ماه بیکاری که بهتره😔

عزیزم همسرم پرستار هست میگه بیمارستانهای خصوصی برای استخدام سقف سنی نداره فقط یه کوچولو کمتر از دو ...

چه خوب😍😍😍

چرا دانشگاه آزاد نمیخونه...دولتی خیلی سخت قبول میشه

دانشگاه آزاد مگه کنکور نداره؟؟خب بالاخره باید کنکور بده دیگه فرقی نمیکنه هرکدومو قبول بشه میخونه دولتی باشه چه بهتر

دقیقاهمسر من هم داغون وافسرده سختی کار یک طرف جو منفی بیمارستان یک طرف جواب صد تا رییس رو هم باید ب ...

اوه اوه این آخریو شوهر من اصلا حوصله شو نداره😐😐به هیچکس جواب پس نمیده😐

دقیقاهمسر من هم داغون وافسرده سختی کار یک طرف جو منفی بیمارستان یک طرف جواب صد تا رییس رو هم باید ب ...

ببخشید من میپرسم معذرت میخوام اگر دوست داشتین جوابمو بدین...

دخترخاله ی من پرستاره  دانشگاه تهرانم درس خونده ،

خالم همیشه میگه درآمدش ۳ تومنه .

ولی بقیه ی فامیلامون میگن بیشتره  خودشون الکی کم میگن ....

آخه پرستاری خدایی خیلی زحمت داره بخصوص شیفتای شب که میمونن .

حدود ۶ساله کار میکنه،  واقعا ۳تومنه ؟

دانشگاه آزاد مگه کنکور نداره؟؟خب بالاخره باید کنکور بده دیگه فرقی نمیکنه هرکدومو قبول بشه میخونه دول ...

پرستاری قبول شدن خیلی رتبه ی خوبی میخاد  بنظرم خیلی خیلی سخته ، آزادم که اووووووووف  کلی  هزینه داره