2777
2789

سرکارهستش مغازه اش پایین خونمون هی مییادمیره

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂این همه دارن فحش خانواده شوهر میدن نزار بخونه

هیچی نمیگه میگ واقعن بعضیا حق دارن‌مینالن اخه کخی توخانواده شوهر زیاده

برام ی صلوات میفرستی نی نی سایتی عزیزلطفا
سرکار بود نیم ساعتی میشه اومده رفته قبرستون تا سنگ قبر بابامو بزارن 😞😞😞

آخی ..خدا صبرت بده .تسلیت میگم 😢

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

شوهر من خونه است و داره و کارهای خونه رو می کنه  ظرفها رو شست و گاز پاک کردو جارو برقی کشید ال ...

واااای بنده برگزیده خدایی تو..من چای هم تاحالا دم نکرده

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
شوهر من خونه است و داره و کارهای خونه رو می کنه  ظرفها رو شست و گاز پاک کردو جارو برقی کشید ال ...

چه مرد خوبی.... قدرشو بدون  

لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه..... 

زن ذلیل

ای ام حسووووود😂😂😂

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید  
هرچه قدرکه خونه داری زن وخسته میکنه کاربیرونم مردوخسته میکنه

بله عزیزم کاملا حق با شماس ولی تو خونه ادم هروقت خسته بشه میتونه استراحت کنه فیلم ببینه کلا تایمش در اختیار خودشه من خودم شاغل بودم و الان بخاطره بارداری خانه دار و به جرعت میگم کار بیرون خسته کننده تر در صورتی که حسابدار بودم و زیاد کارم سخت نبود

خدایا شکرت منم مامان شدم❤️خودت مواظبش باش

خونست،ما وقتی با هم خونه ایم نمیدونیم چه کار مشترکی بکنیم فوقش فقط فیلم میبینیم شما جمعه ها اگه بیرون نباشید تو خونه چه میکنید حوصلتون سر نره 😪

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...