2777
2789
عنوان

دوست پسر و جواب منفی 🙄

1111 بازدید | 53 پست

سلام دوستان

من ۲۱ سالمه و حدود یک ساله که با یه آقایی که دوسال ازم بزرگتره در ارتباطم ایشون تمام خانوادشون در جریان رابطه ما هستن ولی خانواده ی من نه و چندبار اومدن خاستگاری  و البته اولین بار به خواست خودم بود و خانوادم جواب رد دادن بخاطر اینکه دیابت داره چندوقت پیش ازش شنیدم که باباش گفته میرم جلو دوباره ولی همه چیو به باباش میگم که اینا باهم رابطه داشتن ومن الان خیلی میترسم و دیگه میلی به ازدواج با این اقا ندارم اخه از نظر اخلاقی و شخصیتی هم مثه هم نیستیم اون یدفه خیلی زود جوش میاره و زود قهر میکنی و خیلی احساسی برخورد میکنه  الان میخواستم راهنمایی کنید که چه جوری بهش بگم دیگه نیاد خاستگاری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیدونم چیکار کنم چ جوری بگم نمیخوام دیگه خیلی دوسش دارم و بهش وابستم ولی از نظر منطقی اصن بهم نم ...

بهش بگو به باباش بگه ک مطرح نکنه توخاستگاری 

بگو من حرفی ندارم ولی نمیتونم روحرفذخانوادم حرف بزنم اینبار بیاید هرچه بابام گغت

🖤

خب نمیدونم چیکار کنم چ جوری بگم نمیخوام دیگه خیلی دوسش دارم و بهش وابستم ولی از نظر منطقی اصن بهم نم ...

دو هفته اولش سخته

الان تمومش كني براي هردوتون بهتره

بهش بگو ما شرايطمون به هم نميخوره و بايد جداشيم