2777
2789
عنوان

خدایا پس کی جوابشو میدی؟

1900 بازدید | 63 پست

خواهرم حسابدار بابام بود.همه زندگی بابام،حسابهای بانکی و...دستش بود.خاک تو سرش با یه پسره گدا آشنا شد و ما خبر نداشتیم...از حساب بابام پول ور داشت داد به پسره...تا بتونه خونه و ماشین بخره بیاد خواستگاریش تا بابا و مامانم قبول کنند..ولی چون پسره فقط پول خواهرم رو می خواست و مادرش دختر خاله شو براش در نظر گرفته بود قصدش این بود که پولا رو گرفت ول کنه بره..  این دوتا با هم رابطه داشتند و خواهرم پسره رو مجبور کرد که باهاش ازدواج کنه یا پولا رو که باهاشون خونه و ماشین خریدی ازت پس می گیرم اونم گفته پس بدون خبر دادن به خونواده خودم عقدت می کنم...می خواسته بعد یه مدت ولش کنه بره..بابا و مامانم رو هم خام کرد که بعد ازدواجمان خونواده راضی میشن الان هر چی بهشون میگم قبول نمی کنند...از اون ورم خواهرم به ما گفت ما رابطه داشتیم بابا و مامان رو راضی کنید...و شد و اینا عقد کردند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از یه مدت خونواده پسره فهمیدند چون پسره داشت شناسنامه شو عوض میکرد...آدرس خونه بابام رو داد به خونوادش...آمدند اونجا و باهامون بد حرف زدند،بی احترامی کردند،فحش دادند...

بعد از یه مدت خونواده پسره فهمیدند چون پسره داشت شناسنامه شو عوض میکرد...آدرس خونه بابام رو داد به خ ...

ای وای

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اول تقصیر خاهرته

من یه خانواده پولدار داشته باشم و انقدر برام ارزش و اعتماد و احترام که همه چیو بسپرن به من شوهر میخام چی کار؟

درسته پسره دزد و شیاد هست اما اول تقصیر خاهرته

ای کاش من یه همچین خانواده ای داشتم مردم خانواده خوب دارن قدر نمیدونن

چشمانم را 

اما بابام که بی خبر از پول دادن دخترش بود...رفت و پنهانی از ما یه آپارتمان و یه ماشین براشون خرید تا خونواده راضی باشند اینا با هم زندگی کنند و کاری به کارشون نداشته باشند...غافل از اینکه پسره خودشم نمی خواد و خونواده سرسخت تر ...