2777
2789
عنوان

اووووووه اوووه اوووووه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 27 پست
چقد انرژی مثبت گرفتم.همه اینجا گفتن درد نداره.احساس بهتری گرفتم.ممنون که جواب دادی..

خدارو شكر حقيقته گلم من دو تا عصب كشي كرده بودم فقط اينور اونورو نگاه ميكردم دكتر كارشو ميكرد😅😅😅😅

یادت نره شکستن دل تاوان دارد.یادت نره عمر و جوونیت پایان داره....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حين انجامش كه اصلا درد نداره ، فقط از ٢ ساعت بعدش تا يه هفته يكم درد داري كه اونم مسكن برات مينويسه چيزي نيست اصلا نگران نباش

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
من تو بچگی  دو سه باری عصب کشی کردم یادمه چیزی حس نمیکردم فقط بعدش دردم میگرفت

یکم گیج شدم.. یکی میگه درد نداره.. یکی میگه درد داره..

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..

انقدر ترسو‌ نباش، دیگه این چیزا کمترین دردهای زندگیه، 

وقتی بی حسی رو بهت زد بذار قشنگ لبت بی حس شه بعد شروع کنه به کار، اصلا اصلا دردی حس نمیکنی، هیچی، یک‌درصد اگه بی حس نشه بیشتر بی حسی میزنه، پر ضمن قبل شروع کار عموما یه فرم میدن پر‌کنی، توش نوشته درجه بندی ترس از دندون پزشکی رو تیک بزنین، اونجا بزنی میترسی خودشون حواسشون هست

حين انجامش كه اصلا درد نداره ، فقط از ٢ ساعت بعدش تا يه هفته يكم درد داري كه اونم مسكن برات مينويسه ...

خدا کنه درد نداشته باشم.ممنون که جواب دادی

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
انقدر ترسو‌ نباش، دیگه این چیزا کمترین دردهای زندگیه،  وقتی بی حسی رو بهت زد بذار قشنگ لبت بی ...

دست خودم نیست.. خارج از کنترل منه این احساس ترس و استرس.. اصلا قلبم یه جوری شد رفتم اونجا..خدا کنه درد نداشته باشم و راحت انجام بشه.. حالا بعدشم مسکن میخورم.  

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
خب دروغ کن نمیتونم بگم درد داره ولی هر روز کلی آدم این کار و میکنن پس نترس

سعی میکنم با استرسم کنار بیام.. به هرحال الان هم درد دارم و اذیتم حتی ابم میخورم درد دارم..

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..