2777
2789

سلام ممنونم که اومدین.

دکترم برامن آمپول آی وی اف-ام  وبرای همسرم

کپسول کیوتین پلاس   ویه مایعی هست به اسم الکارنتین نوشته اینابراچیه.

مامشکل نازایی داریم.

داروهای دیگه هم نوشته که اونارومیدونم براچیه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
داروهاي همسرت ميدونم براي تقويت اسپرمه داروي خودتو نشنيدم نميدونم

آهان مرسی عزیزم مااولین باره ازاین داروهامیبینیم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول آی وی اف نداریم .گونال اف سینال اف .hmg میدن برای تقویت تخمک 

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

مشکلتون چیه

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

کجا میخوای آی وی اف کنی

عزيزم شوهرت آزمايش اسپرم داده مشكل داشته اينارو داده؟

سال پیش آزمایش داد که نرمال بود.ولی بعدش مشکل پروستات پیداکرده براهمین اینارودادودوباره آزمایش نوشت.

آخه (معذرت میخوام)منیش مثل قبل نمیاد.

مال همسرت ک همش تقویتیه  امپول ای وی اف دیگ چیه ؟ دکتر گفته ای وی اف کنین؟

نه فقط ایناروداده باhcj

که چندروزه دیگه دوتادوتابزنم.

hcg برای آزاد کردن تخمک 

مشکلتون چیه

والله طبق گفته ی دکترا هیچی ولی ۲۲ماهه اقدامیم ومثلاهیچیمون نیست.

امروزدکترم روعوض کردم ایناروداده.گفت احتمالاعکس رنگی بنویسم.